Под небето

Рони О`Съливан пленен от България по време на гостуването си в “Black Ram Snooker Show”

Image title
Трикратният световен шампион по снукър Рони О`Съливан най-после бе в България за демонстрационния си мач с младия Джак Лисовски. Black Ram Snooker Show за пореден път събра почитателите на аристократичния спорт в столицата. Рони направи наистина една феноменална вечер за любителите и феновете на снукъра.
Той има удивителната способност сред големите играчи на своето поколение да играе с лява и дясна ръка. Когато за първи път показва тази своя способност, на световно първенство срещу канадеца Ален Робиду, последният го обвинява в неуважение.

Image title
Рони остана истински запленен от България, както бе и неговия колега Джон Хигинс, който преди време бе у нас отново по покана на Black Ram Whiskey. От много време българи, живеещи в Англия, агитирали Ракетата, че трябва да посети страната ни. Те били доста убедителни в доводите си и О`Съливан с изненада открил, каква уникална държава сме. След пресконференцията и срещата си с журналистите, световната спортна звезда, заяви че ще се върне със сигурност в България. Рони все още се колебае дали да избере планина или море, но със сигурност, ще ни посети отново, за да си почине качествено. Той с удоволствие ще поиграе и голф на някои от родните игрища.

Снукър легендата със сигурност ще разгледа и някои спортни игрища, тъй като малко хора знаят, че извън снукъра той е запален по леката атлетика. Дори е член на един местен клуб в Англия, в който за удоволствие тича, когато има време.
“Изключителни хора сте тук, възторжена и уважителна публика и страхотни фенове на скнукъра”, не крие впечатленията си от шоуто у нас Рони, който благодари на организаторите за перфектните условия. Стана традиция Black Ram да води световните снукър таланти, а феновете от сега се питат коя звезда да очакват през новата 2012 година.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина