Под небето

Нарочиха щерката на Ангел Стефанов за спирачка в кариерата на Григор Димитров

Григор и Симона Снимка Спортал
Григор и Симона Снимка Спортал
Щерката на един от най-мощните пловдивски бизнесмени Ангел Стефанов бе нарочена за спирачка в развитието на най-добрия ни тенисист- хасковлията Григор Димитров. Дъщерята на Ангел Стефанов е основна причина за неубедителното представяне на надеждата ни, според колегите от вестник 7 дни спорт. 18-годишната Симона Стефанова пленила сърцето на младока. Спортни журналисти пишат, че именно заради любовните си трепети Григор се е сринал с 61 позиции в световната ранглиста и вече е чак на 327 място в АТР класацията.
Симона е щерка на бившия партньор и приятел на покойния Илия Павлов- Ангел Стефанов. Той е собственик на Плама, има участия в куп дружества и известен под тепетата със заведението си Симфония. 18-годишната брюнетка учи и живее в чужбина, но пътува навсякъде с Гришо. Близки на талантливия хасковлия подчертават, че той е щастлив в компанията на Симона и тя по никакъв начин не го разконцентрира, както се твърди напоследък.
Около татко й Ангел Стефанов за последно се шумя, когато той стана собственик на фалиралата Плама през ятото на 2007г. Крупният бизнесмен придоби плевенската рафинерия чрез фирмата си Хайуей логистик. Той е свързан и с проекта за прословутите пловдивски спирки, със събота пазара, с пешеходния мост над река Марица, в който си ортаклува с Денис Бареков. Според запознати е собственик на хотел Рожен, има дял и в авио компания.  Стефанов бе известен през 90-те години като супер приближен до Илия Павлов човек. Двамата са били заедно в казармата и до смъртта на създателя на Мултигруп са били в страхотни отношения.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина