Mr.Bricolage Пловдив в обновен и цветен дом

Под небето

На Цветница хипермаркетът ще подари пролетно цвете на всеки свой клиент
Image title
С обновена визия и още повече решения за дома и градината Mr.Bricolage Пловдив вече посреща своите многобройни клиенти. Новият интериор на магазина е изграден по френски стандарт и отговаря на всички изисквания за модерна търговия – лесен достъп до продуктите, представяне на готови решения, крос-маркетинг и съвременен мърчандайзинг.
Първият магазин от типа “направи си сам” в Пловдив вече 9 години е мястото, от което пловдивчани черпят вдъхновение и идеи за по-красив и уютен дом.
На прага на пролетния сезон експертите от търговския център дават още по-полезни съвети и решения. Над 1000 са новите продукта в сектор Баня в актуални за този сезон цветове и тенденции: от аксесоарите през подовите и стенни плочки, мебелите, ваните, душ кабините до хидротерапията. Вижте новите промоции на www.mr-bricolage.bg.  Image title

Eдинствено в Mr.Bricolagе е представена и колекция 2011 ламинирани настилки с марка  Kronospan с антибактериално покритие. Паркетите от серията A.B.C. (anti-bacterial-coating) предлагат защита срещу микробите като намаляват риска от развитието им в дома. Сeрията включва над 30 декора с клас на износоустойчивост от 31/AC3 до 33/AC5 и с дебелина от 7мм и 8мм. Всички ламинирани настилки са преминали поредица от тестове и изцяло отговарят на международните стандарти за качество.
Цвете на всеки клиент ще подари Mr.Bricolage Пловдив по случай най-цветния празник – Цветница. През целия 17-ти април с любезната подкрепа на Тилия в пловдивския магазин ще има истинско цветно изложение – така че освен пролетно цвете, клиентите ще получат и възможността да разгледат и да закупят по-екзотични растителни видовеImage title
! Image title

Image title

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.