„Мис България” става реалити

Под небето

Азис дава акъл за сценично поведение, Теди Велинова – за походка
Image title
Тазгодишният конкурс за красота „Мис България” ще се проведе за първи път пред очите на всички българи, и то в реалити формат. TV7 ще покаже всички етапи при подбора на претендентките за титлата – от първоначалния кастинг, до финалния кръг, в който ще бъде отличена най-красивата българка за 2011-та. Зрителите ще надникнат зад кулисите на шоуто между 13 и 27 юни, когато от 22.15 часа ще се излъчват епизодите с отделните етапи на конкурса. Целта е подборът на кандидатките да бъде напълно прозрачен и да се случва на живо пред очите на милионите зрители, които също ще се включат в избора на най-красива българка на сайтa на телевизията.
Момичетата ще покажат своите умения и таланти, ще се учат да дефилират по модния подиум и ще изпълняват различни мисии. Всеки петък зрителите ще могат да видят коментарно студио с участието на журито, което ще има решаващата дума за призовите места. В епизодите ще се включи и топмоделът Теди Велинова, която ще учи участничките на стайлинг и дефилиране. Кандидатките за короната ще получат професионални съвети за грим и прическа от Мис Бони и Жоро Петков, а фолк звездата Азис ще даде ценни съвети на момичетата по сценично поведение.
Финалът на конкурса ще бъде на 27 юни и ще се излъчи пряко по TV7. Тазгодишната носителка на короната ще вземе участие на световния конкурс „Мис свят” в Лондон. За приза ще се бори и „Мис Пловдив“ – Паула Коленцова.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.