Курдов – човекът на Алексей Петров в пловдивския протест

Под небето

Image title
Лицето Петър Курдов е внедреният човек на Алексей Петров в пловдивския протест, алармираха някои от неформалните лидери на недоволството пред Под тепето днес. Бунтарите срещу сметките на тока, монополите, политическата класа и ниските доходи, изразиха опасенията пред медията ни, че бившият футболист се самообявява за лице на пловдивската революция. Фактът, че обикаля по кръгли маси, а физиономията му ни гледа от страниците на национални вестници, дълбоко ни притеснява. Не искаме по никакъв начин да бъдем свързвани с Курдов и ментора му Алексей Петров, оплакват се протестиращи.

Само преди няколко дни, на един от протестите пред ЕВН, Курдов се канеше, че ще докара стотици футболни фенове на днешния протест. Това от своя страна разгневи много от лидерите на пловдивските агитки, които са категорични, че Курдов няма никакво влияние по стадионите.

А това, че бившият футболист е свързван с Алексей Петров се доказва и от снимките от архива ни. Под тепето щракна Курдов заедно с бившата барета по време на една от визитите на Петров в Пловдив. Двамата бяха снимани заедно от нашия репортер в деня, в който Алексей бе дошъл да спасява футболен клуб Марица. Курдов пък присъства и на няколко от събранията под тепетата, които Петров организира по време на миналата кампания за президентски избори.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.