Искате пале- осиновете си!

Под небето

Три кученца търсят новите си стопани в първата инициатива на приюта за бездомни четириноги, кинолози и БНТ 2

Палетата за осиновяване
Палетата за осиновяване
Искате пале- елате да си осиновите! Това е призивът на организаторите на първата по рода си кампания за намиране на собственици на безстопанствени четириноги, който се организира от Общинския приют за улични кучета в Пловдив, пловдивското киноложко дружество и предаването на БНТ 2 „Време за губене“. Акцията ще се проведе по време на двете Национални киноложки изложби в Цар Симеоновата Градина през уикенда. Пловдивчани ще имат възможност да видят и своеобразното „дефиле” на напълно неизвестните породи, които ще ни представят от Общинския приют, с което се надяват някой да осинови Image title
пале. След поредица козметични процедури, фризури и уроци по добро поведение, от около 30 пребиваващи в момента в приюта кучета, три се пребориха за шанса за нов живот като домашен любимец. Те заслужават да бъдат видени, да се сдобият с дом и грижовни стопани. Можете да видите хайванчетата утре в 10.30ч. Харесате ли се с някое от тях, ще можете да го вземете още там, на място. Кученцето ще получите безвъзмездно, с надлежно попълнен ветеринарен паспорт, с поставени всички необходими ваксини, обезпаразитено и чипирано.

Пак утре, предаването „Време за губене“, което е медиен партньор на акцията по одомашняване на бездомните животни в Пловдив, ще празнува една година в ефир. По този повод в събота вечерта на откритата сцена на Римския стадион предаването за лов, риболов, кинология и други домашни любимци ще празнува с пловдивчани.

Споделете ни във:

2 thoughts on “Искате пале- осиновете си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.