Искам да те поканя на среща?

Под небето

Image title
Вероятно сте ходили на много и все още ходите редовно на срещи, но по друг начин стоят нещата, когато срещу нас има не един, а 7-8 души и часовникът отброява по 7-8 минути за всеки. Звучи като бягане на 100 метра с препятствия.  Прехвърляш през ума си най-интересните си черти, най-интригуващите си достойнства, дори най-добрите си вицове. Опитваш се да запомниш и всичко, което отсрещната страна успява да натъпче в главата ти за 8 минути. И се срещаш със следващия, и с по-следващия…
Image title
Звучи изтощително, нали? Но всъщност бързите запознанства предлагат едно  страхотно удобство, а именно – бързината. Ако събеседникът ти е отегчителен, не е нужно да го търпиш обичайните два часа. Ако човекът, с когото се срещаш не е твой тип, не е нужно да издържиш цяла вечеря в ресторанта. Ако не желаеш никога повече да го виждаш, не е нужно да увърташ, че пак ще му се обадиш.  Същевременно получаваш и възможността да се запознаеш и поговориш с  най-различни личности, с различни характери,  и можеш да избираш какво ти допада и какво-не.  Хубавото на бързите запознанства е /освен нестандартният и забавен начин на комуникация/, че ако решиш първата среща да е и единствената, така и ще стане. Организаторите пазят информацията за теб и не я разпространяват – така се спасяваш и от досадници, и от нагло ухажване.
“Speed dating”-а тепърва набира популярност в България.  Принципът на бързите запознанства  е следният:  Между 7 и 10 срещи с нови хора, в рамките на 7 или 8 минути всяка. Какво ще споделиш за себе си е по твоя преценка. С кого ще поискаш да се срещнеш пак е според твоето желание.  Как ще се представиш – зависи само от теб.  Остава само да опиташ, да  прекараш една интересна вечер, а защо не и да срещнеш някой наистина специален човек.
Събития от типа „бързи срещи“ започват да се организират и в Пловдив от края на септември 2012г. На 18 юли в клуб Мармалад ще се организира такава среща.

Споделете ни във:

1 коментар за “Искам да те поканя на среща?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.