Ейша с Greatest Hits на Античния

Под небето

Image title
Своеобразен Greatest Hits на Ейша ще чуят и видят на живо фенове на легендарната банда тази събота на Античния. Някои от великите парчета на бандата ще бъдат изпълнени за първи път със симфоничен оркестър под диригенството на Левон Манукян. Вече са известни песните, в които ще се включат музикантите от пловдивската филхармония. Това е нещо, като Greatest Hits на ASIA, сподели и Джон Уетън в интервю по радио Тангра мега рок в навечерието дни преди шоуто под тепетата.

Заедно с 5-те ни най-известни песни, ще направим и една изненада – ще изпълним с оркестъра песента Heroine, която в студийния си вариант в албума Phoenix е почти акустична. Винаги съм смятал, че музиката на ASIA трябва да се свири с оркестър. Записахме една песен с Лондонската филхармония в третия ни албум през 1985. Но сега ще свирим за първи път на концерт с оркестър. При това в този фантастичен театър, допълни фронтменът на супер групата. Филхармониците ще се включат в култовите Heat of The Moment, Sole Survivvor, Only Time Will Tell, Don’t Cry, The Smile Has Left Your Eyes и Heroine.

А всеки един акорд на древната сцена ще бъде увековечен върху официално DVD. Билети за шоуто все още се намират в мрежата на Eventim.bg с цени 30 и 35 лв. Има и ограничен брой с цена 40 лв за местата непосредствено преди сцената. Продават се и на касата пред общината.

На супер спектакъла в събота се очаква да се загатнат мотиви от новия студиен албум на Ейша Valkyrie, който ще излезе до края на годината. На концерта в Пловдив, групата ще представи и своя нов китарист. Той се казва Сам Коулсън и другите трима го описват като “великолепен инструменталист, световноизвестен сред виртуозите на китарата”.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.