„България- на хората!“ е мотото на червения събор на Бузлуджа

Под небето

Ами да ни я върнат тогава, контрират протестиращи срещу кабинета Орешарски 

Социалистите показват мускули в Балкана

Image title
Мускули по време на масови национални протести ще покаже БСП на Бузлуджа. В момент, в който хиляди призовават социалистите да се качат на летящата чиния на върха и да напуснат планетата, те са пръкнали феноменално мото за събора си- „България- на хората!“. Ами върнете я на хората де, пуснете кокала и властта и ни освободете от присъствието си веднъж завинаги, контрират протестиращите срещу кабинета Орешарски и Тройната коалиция в интернет.

Според самите бесепари тази година ще се впрегнат всички сили и ресурс на партията, за да се демонстрира мощ и масовост. От градския съвет на социалистите дойде прессъобщение за организиране на 70 автобуси и 60 коли, които ще пътуват от Пловдив и областта към  местността Историческа поляна на Бузлуджа. А там ще бъдат отбелязани 122 години организирано социалистическо движение в България.
Очаква се събитието да премине при изключителни мерки за сигурност, тъй като от седмица се говори, че недоволни от политическото статукво и задкулисието във властта също ще организират пътуване до Балкана. А там ще бъдат премиерът Пламен Орешарски, червеният лидер Сергей Станишев, който щял да връчва червени електронни карти на нови членове. В програмата на събора са включени имената на Петя Буюклиева, Стефка Берова, Панайот Панайотов, Владимир Димов,  Донка Бангьозова,  Деляна Николова и Ваня Димитрова, фолклорни състави и самодейни танцови групи.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.