Под небето

100 тона банани ще продадат в Карфур за три дни

Очаква се меле между клиенти за кисело мляко на 9 стотинки и колело Лидер за 78.90 лв.

Има ли такива цени?, попита Шарита край щанда с колела Лидер
Има ли такива цени?, попита Шарита край щанда с колела Лидер
Ще продадем 100 тона банани за три дни, закани се екипът на хипермаркет Карфур, който отваря врати утре. По всичко личи, че управата и търговците от първия магазин от веригата в Пловдив ще се справят със задачата, тъй като килограм банани ще се продава на невероятната цена от 99 стотинки, при положение, че на пазара вървят средно за около два кинта. Утре се очаква Голямото пазаруване въпреки кризата. Карфур ще посрещне първите си клиенти в 8.30ч. в новия мол, като се очаква невиждано стълпотворение от народ. Взети са мерки за сигурност, тъй като вероятно ще има мелета за кисело мляко от 9 стотинки и колела лидер за 78.90 лв. Екипът на щанда за сирена в пълна бойна готовност преди откриването
Екипът на щанда за сирена в пълна бойна готовност преди откриването

Всички 50 хиляди артикула в магазина ще се продават на по-ниски цени от останалите магазини. “След влизането на Карфур в Пловдив цените в града навсякъде и на всички стоки ще паднат с около десет процента”, гарантира управителят на супер магазина Стоян Делчев. “Не е важно дали конкуренцията ще намали цените. Въпросът е колко време ще издържи”, добави той.
Изпълнителният директор на Карфур за България Кристиан Шарита поведе демонстрационна обиколка из щандовете на хипермаркета и показваше цените на част от промоциите. Има ли такива цени някъде, а?, попита французинът край щанд с колела Лидер, които се продават за няма и 80 лева.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина