Новини

Камен Донев иска публичен бой с шефа на Народния театър

Актьорът казва, че е готов да плати 2500 лв. на Васил Василев, ако има нужда от пари

Драматичните събития в Народния театър „Иван Вазов“ очевидно не вървят към приключване, пише OFFNews.

Ден след като стана ясно, че актьорът от трупата Валери Йорданов е завел дело срещу директора на театъра Васил Василев за претърпени неимуществени вреди – влошено здраве, и търси обезщетение от 10 000 лв., а Василев внесе тъжба срещу Камен Донев за обида и настоява да получи 2500 лв., Донев призова директора на публичен бой, ако е мъж.

Във фейсбук профила си именития актьор обяви следното:

 АКО СИ МЪЖ

… За огромно съжаление цялата тази история не се развива по времето на СИРАНО ДЬО БЕРЖЕРАК, когато с радост бих предизвикал този човек на дуел с рапири или шпаги. Но все пак има една възможност той да защити честта си, ако тя е накърнена…. И това може да се осъществи на БОКСОВИЯ РИНГ – по правилата на класическия бокс, с професионално жури и рефер. Срещата може да се излъчва пряко по телевизията. Може да има и залози, приходите от които да постъпят за благородна кауза.

Абсолютно сериозен съм.

Чакам отговор.

P.S. Ако господин Васил Василев има нужда от пари, мога да му дам 2500 лв. веднага, без да ми ги връща.

Камен Донев – евентуален бъдещ директор на Народен Театър „Иван Вазов“ или Министър на културата.

Скрийншот от Facebook: Shvargalo.com

Директорът Василев се почувствал обиден от изказване на Донев, който в интервю пред БТВ го нарекъл „мижитурка“, „човечец“ и обявил на всеослушание, че „не е читав човек“. Василев настоява актьорът да бъде признат за виновен за обида и да му плати 2500 лв. за причинени неимуществени вреди.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Никога не е късно да станеш за смях и резил. Това време дойде и за хора като Йорданов, Донев, Донков и всички подкрепящи хулиганските постъпки и наглите политически причини за саморазправа на Морфов. Българскота култура няма нужда от такива некултурни дейци. Но простотията ходи по хората, независимо от ранга им.

  2. Жалко че Камет Донев се включи в отбора на некултурните деятели на културата. Тези наши известни артисти, режисьори и сценаристи които защитила бруталните изпълнения на Морфов трябва да знаят че освен талант твореца трябва да има морал и интелект.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина