АктуалноГрадътКриминалеМненияНовиниПод ножаРазследване

От 2 до 8 години затвор грозят собственика на стриптийз бар „Бътерфлай”

Районен съд решава днес дали да остави в ареста собственикът на стриптийз бар „Бътерфлай” Алекс Иванов. Той бе арестуван и обвинен за трафик на две момичета с цел развратни действия преди няколко дни, а днес застана пред Темида в закрито за медиите заседание. Причината то да е при затворени врата е възможността за огласяване на интимни подробности от личния живот на двете момичета, на 28 години и 12-токласничка на 18 години.

За обвинението на Стоичков Наказателния кодекс предвижда от 2 до 8 години лишаване от свобода и глоба в размер на 20 хиляди лева.

Според Районна прокуратура обвиняемият  е предложил на двете жени да извършват сексуални услуги срещу заплащане в заведението. Развратните действия са осъществявани в специално пригодени за целта кабинки в стриптийз клуба.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Аз не мога да разбера, как в повечето европейски страни тази услуга е регламентирана и законна, а тук не е. Нали много искаме да сме като новите ни западни братя? Като чета статията ученичката е пълнолетна, няма принуда. Морално ли е, неморално ли е…..

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина