БългарияИзбориНовини

Гълъбовци: Селото ни е системно пренебрегвано от Куклен 

На предстоящите избори обаче се появява силна алтернатива в лицето на Мария Камбурова
 
Енергичната дама се прочу с инициативите си за облагородяване на Гълъбово напук на нехайството на местната власт

Жителите на пловдивското село Гълъбово продължават да търсят решения на проблемите с чистотата, инфраструктурата, транспорта, питейната вода, отходната канализация. Това стана ясно от срещата на местните с кандидата за кмет на селото Мария Камбурова и кандидата за кмет на Община Куклен Елена Филева. И двете са подкрепени от „Партия Консервативна България“ и ред други формации, които са алтернатива на годините статукво в района.

Решения многократно са обещавани на гълъбовци от действащото до момента ръководство на община Куклен, особено по време на предизборните кампании. Общото усещане в селото обаче е, че то е системно пренебрегвано от местната власт. 

На изборите този месец се очертават два варианта – да получим още от същото или да дадем шанс на Мария Камбурова, коментират хора от Гълъбово.

Енергичната дама е известна с десетките си инициативи за облагородяване и почистване на населеното място през последните години. Тя стои и зад идеята и активно работи за изграждане на детска площадка със средства на дарители в селото, тъй като от управата в Куклен така и не намират за необходимо да насочат усилия в тази посока.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина