БългарияНощна смяна

Зрелостници от Руската минаха всякакви граници, оскверниха школото си с графит

Болшинството от абитуриентите обмислят групово извинение за безобразния акт на двама или трима от випуска

Учителите в потрес, обидени мислят да не отидат на бала на възпитаниците си

Зрелостници от Руската, които сътвориха снощната вакханалия в двора на школото, минаха всякакви граници- оскверниха по най-пошъл начин собственото си училище. След петте години, прекарани в класните му стаи, те се разделиха с него с потресаващ надпис върху прясно боядисаната стена: „К*р за Руската. 5 години се друсахме на лавката”. Така осъмна Езиковата след вчерашните Бели нощи. Пиянска искреност,недомислен акт на късен пуберитет или просто липса на първите седем години  – каквато и да е причината за този надпис, единственото, което е факт е, че само за 24 часа училището се промени. И че някои от завършващите там просто не заслужават дипломите си.

Още сутринта от гимназията са се заели с почистването на графита, но снимките изскачат като гъбки в социалната мрежа. Потресени са и учениците от по-долните випуски, и учителите, и роководството. Болшинството от абитуриентите започнаха да се притесняват, тъй като заради обидния надпис и пиянството снощи част от преподавателите им заявили, че най-вероятно няма да се появят на бала, тъй като случилото се е петно върху целия им випуск.

Тъжно е ,защото сега целият випуск сме опетнени заради вероятно 2-3 души, които са го направили, сподели пред Под тепето една от зрелостничките и допълва, че вече са започнали да обмислят начини за поднасяне на извинение към директорката, преподавателите и гимназията си като цяло. Тя потвърди думите на директора Вихра Ерамян, че зрелостниците от Руската във вакханалията от снощи са били едва двадесетина души, другите са били някакви пришълци, дошли за единия купон. Нямаме думи просто. Как е възможно наши съученици да имат такова отношение към Руската. Аз съм потресена и ако учителите ни се обидят, ще ги разбера. На тяхно място бих взела сериозни мерки по повод случилото се, допълни момичето.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

14 коментари

  1. При директор като Вихра Ерамян, известна като безобразно нагло и некомпетентно прасе, няма какво друго да се очаква освен чалгализация на гимназия и понижаване на нивото.

  2. Аз съм бивша възпитаничка на гимназията.
    Направо съм потресена. Не е гражданска съвест това, а Простащина. Жалко, че завършват успешно!!! И жалко, защото учителите в Руската гимназия са страхотни хора и не заслужават такова отношение!

  3. Това не са нови новини, съвсем наскоро му бяха счупили прозорците и го бяха обрисували. Всяка година го правят и не само на белите нощи

  4. Срам и позор! Малките пишлемета са надминали себе си!
    Като не им е харесвала тази гимназия да не са стъпвали там, защото по-високи в живото няма да се издигнат от тук нататък!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина