БългарияНощна смяна

Трагедия на пътя отне 2 живота

Момче и момиче, на около 20 години, загинаха при тежка катастрофа тази вечер

Двама младежи, на около 20 години, загинаха на място при изключително тежък пътен инцидент. Трагедията се е случила около 19:00 часа тази вечер, когато лек автомобил Мерцедес се е забил в автобусна спирка, а след това се е ударил в билборд, който се е намирал наблизо. Това потвърдиха от Центъра за спешна медицинска помощ.

Возилото се е движело по „Асеновградско шосе“ в посока бул. „Найчо Цанов“, а ударът е бил толкова жесток, че се е наложило спасителните екипи да срежат ламарините на автомобила, за да извадят телата на пасажерите. Мерцедесът е буквално неузнаваем, а телата са вадени в насипно състояние, потвърдиха свидетели пред Под тепето на място. Автобусната спирка е съсечена и е цяло чудо, че на нея не е имало никой, който да чака автобус на градския транспорт. Билбордът е срязан като с меч. Тази вечер войната по пътищата взе още 2 човешки живота, коментираха представители на институциите на мясотто на трагедията. Нека поне живите се пазим, допълниха те.

За съжаление, служителите на Спешна медицинска помощ са успели единствено да констатират смъртта на момичето и момчето. Това не е просто касапница, а ритуално самоуийство. Да караш така в тези условия е равносилно на да скочиш от 13-я етаж, коментираха хора от квартала, наблюдаващи работата на полицията.

По първоначални данни Мерцедесът се е движел с не по-малко от 120 км./ч. Причината за инцидента е рязка загуба на контрол на превозното средство, като все още не е ясно дали това се е случило заради тежкия зимен сезон или причината е друга.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина