Съветник от ВМРО като Маверик в Бачи

Нощна смяна

Воеводата Слави Георгиев шляпа покер в тузарския клуб

Слави Георгиев тегли карта от промоутърките
Слави Георгиев тегли карта от промоутърките
Общинският съветник от ВМРО Слави Георгиев се вживя в ролята на Меверик миналата нощ. Той се развъртя в импровизирана покер демонстрация минала нощ в “Бачи” с такава вещина, че сякаш има висше по игра на карти и няколко научни десертации по темата.
Старейшината разпускаше като тузар от изнурителната  работа в местния парламент и тежките партийни дела. Пресушаваше с финес чаша с уиски, разреждаше с минерална вода и пушеше сребърно Боро. Три девойки изкараха от унеса воеводата. Промоутърки на най-голямата къща за покер в интернет “ Pоker Stars” накацаха Георгиев и мигом го зарибиха. Съветникът се разгорещи, запретна ръкави и се впусна в играта с охота. Късметът обаче му изневери. Той изтегли възможно най-слабата от петте карти на покер масата и спечели най-малката награда на ““Pоker Stars”- антистрес топка, която обаче ще използва по предназначение по време на нервните общински сесии. Силната карта се падна на сътрапезника му- също ВМРО активист, която девойките от промоцията закичиха с ефектна черна шапка. Късметът споходи Ники Диев
Късметът споходи Ники Диев

В играта се включи и един от собствениците на “Бачи” Ники Диев. Той изтегли Асо купа и спечели тесте пластик карти. “Късметът вече е с мен”, подчерта Диев и проследи с поглед съпругата си, която е бременна в петия месец.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.