БългарияНощна смяна

Строги учителки пляскат клиенти в Sky Beach

Image title
Романтика с двама мъже и десетки жени в Sky Beach . Тази вечер с всяка нота от китарата на Зайо и всяка дума на Емо ще възбудят фантазиите на дамите. Кавърите на половинката на NoName – Зайо са подготвени за гостенките и никой друг, а Емо ще се откъсне от Central Side за една нощ, прекарана с вас.

На следващия ден нежността се замества със строги  учителки, които предупреждават, че предпочитат да наказват колежаните, отколкото да пишат отлични оценки. Ще изпитват и който не знае отговора- пляскане с палка и виновни на стената с гръб и вдигнати ръце. А учениците ще бъдат много непослушни, защото организират бира понг напиване, типично за американските групи Beta house . Наскоро прибралият се черноморски гларус Dj Alex ще пуска точно това, което ви харесва.
Мислите, че лятото е свършило- грешка. В най-плажното заведение топлият полъх няма да приключи дори на Коледа. Доказателството е морското парти по бански в петък вечер. Дрескодът е бански, джапанки, хавлии, а пясъкът и горещото слънце е от бара. Солени целувки ще се сипят за феновете на тена и майската музика с Dj Peppo.

За да си поблазните очите с модерно изкуство, Sky е подготвил 10-метрова стена за графити фест. Цял ден от 10:00 часа през деня барът е поканил графитъри от цяла България, за да покажат на какво са способни шарките на спрейовете. Контрастното афтър парти е черно. Dj Lex и Intelektual killaz ще пускат рап и други произволни на стила.

Неделна киновечер вече не е предаване по БНТ, а разлагане удобно по столове, сепарета и пуфани в Sky. Тази седмица поредицата е Страшен филм, а стартът от 19:00 часа. Пуканките и всякакви други лакомства са напълно безплатни, смехът също.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина