БългарияНощна смяна

Сръбски виртуози вдигат във въздуха Петното в концерта на сезона

Петкратните шампиони в брас фестивала в Гуча от KRISTIJAN AZIROVIĆ ORKESTRA свирят в Пловдив на 1 февруари

След броени дни идва музикално събитие №1 на сезона в Пловдив. Под тепетата идват сръбските виртуози KRISTIJAN AZIROVIĆ ORKESTRA. Топ музикантите излизат в извънреден лайф пред пловдивска публика на 1 февруари в Петното на Роршах.

Балканският шедьовър е част от поредицата събития "GUČA MADNESS", които завладяха сърцата на брас-феновете още в началото на миналата година. Вдъхновени от традиционния фестивал в китното сръбско градче, Гуча-вечерите пренасят в сърцето на Пловдив позитивната енергия на балканската духова музика.

Kristijan Azirovic Orchestra е петкратният сръбски шампион, носител на престижната титла "Pruva Truba Guće" от най-големия международен брас фестивал.

"Запазена марка" на музикантите е изумителният начин, по който умеят да пресъздават съвременни парчета от поп и денс музиката. Връщаме се година назад към първата "Guča Madness" вечер, белязана от енергичните брас-кавъри на едни от най-разпознаваемите парчета на Michael Jackson.

Билетите за незабравимата балканска брас-вечер са вече в предварителна продажба на цени от 10 лева в самия клуб. Предварителното им закупуване е силно препоръчително, поради ограничения капацитет на Петното от 100 места.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина