БългарияНощна смяна

Рок концерт в помощ на две момчета

Image title
Благотворителна рок свирня ще се състои в Полинеро тази вечер от 21:00 часа. Две момчета имат нужда от нашата подкрепа – финансова и най-вече психическа, каза собственикът на рок клуба Владо Ботев. Вече всички познават Коце, който е само на 8 годинки и вече е преживял куп операции в България. Малкото момче има тумор в мозъка. В момента е в Турция на лъче и химиотерапия, докторите казват, че има надежда. Нужни са 53 хиляди евро за лечението му. Баща му ще бъде довечера в Полинеро, за да изкаже благодарността си на всички добри сърце, които помагат на Коце в борбата му за живот.

Ники е на 27 години. Има рак на дебелото черво. Някои доктори му дали два месеца живот, но Ники толкова силно се бори, че надежда се появи. Семейството продава цялото имущество и събира 75 хиляди евро. Нужни са общо 140 хиляди евро.

Тази нощ ще дойдат безвъзмездно групи от София, Пазарджик и Панагюрище. 15 музиканти ще пеят и свирят за момчетата. Коце е приятел на мото клуб Бензин, в който са събрани интелигентни, приятни хора с добри професии и една обща любов- моторите. Заместник председателят на Бензин Живко днес помоли за подкрепа от всички добри хора.

Входът ще е символичен, около 6-7 лева.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина