БългарияНощна смяна

Мутафова с поклон до земята пред пловдивската публика

Публиката изпадна в екстаз – играта на актьорите беше феноменална

Великата актриса танцува, разсмя и разплака публиката, спечели я за стотен път и раздаде автографи

Екатерина Стоянова

Едва ли има човек в България, който не е чувал името Стоянка Мутафова! Въпреки възрастта си, тя е съхранила в себе си онази буйна младост, онази енергичност, великолепието и страстта, с които не спира да ни изненадва на сцената!

Вчера Пловдивската Концертна зала имаше невероятната чест да бъде домакин на постановката „Госпожа Стихийно Бедствие“, с участието на винаги прекрасната Мутафова и нейните страхотни колеги – Николай Атанасов и Адриана Андреева. Билетите бяха разпродадени, всички места – заети, хората, щастливи и развълнувани, таяха дъх в очакване да видят примата на българския театър.

Дочу се музика от колоните. Светлините – една по една – започнаха да угасват. Само осветлението на сцената остана, после се засили. Настъпи моментът! Чу се гласът на Адриана Андреева, която постави началото на хумористичната театрална постановка. Не след дълго се появи и тя, Мутафова! Публиката изригна в овации и аплодисменти, няколко човека дори се разплакаха! Театралната постановка напълно оправда очакванията – беше забавна, беше силна, взривяваща, актьорите имаха присъствие, те дори сякаш не играеха!

Бяха засегнати актуални теми от живота, представени по комичен начин. Героите говориха, спориха, смяха се, караха се, танцуваха, дори излъгаха един-два пъти – всичко, което се случва между едно семейство от самовлюбена, може би малко цинична майка и дъщеря-мечтателка, и техният верен приятел с афинитет към „Дързост и красота“.

Проблемите на героите и самите ситуации, макар забавно представени, ни показаха колко е важно да ценим близките си, в каква трагедия може да се превърне животът и… колко досадна и лъжлива може да бъде една злобна старица…

Целия текст можете да прочетете в КАПАНА.БГ

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Всичко това е верно, но какво ще кажете за пълната мизерия ,която цари в тази “ КОНЦЕРТНА “ зала !!! Дали пловдивската културна управа и органите на ХЕИ скоро са влизали там??? След като се провеждат културни събития там, и публиката плаща солени цени за спектакли – ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ ! Културна столица на ЕВРОПА с такава клоака в самия център ! Гнусно е ! Срамно Е ! И нищо не може да извини управляващите ! Свършете си работата !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина