БългарияНощна смяна

Мохито намери своята Мис

Image title
Короната заблестя на главата на най-забавната и най-атрактивната Екатерина Четрокова, а розовата лента обгърна тялото й.

След 5 тежки кръга и епични борби, претендентките застанаха рамо до рамо в очакване на тежкото решение. Първоначалното добро настроение и приятелски емоции сред момичетата бяха сразени, след като журито произнесе името на победителката. Останалите мохитки не скриха недоволството си от техния избор.

Image title
Успяхме да уловим всички настроения в съблекалнята по време на конкурса. Усмивката на Екатерина не залезе от началото до края. Тя коментира пред нас, че наистина иска да спечели, най-много я притеснява кръга на таланта, защото ще импровизира. Притесненията й се оправдаха, защото това беше и най-слабото й представяне. Миската се чувстваше най-сигурна в дефилето с елегантно облекло.

Актьорско изпълнение - монолог
Актьорско изпълнение – монолог
Добринка Тосева, втората подгласничка, сподели, че участва в конкурса, защото й предстоят трудни изпити в НАТФИЗ и приема кастинга в Мохито, като сцена за тренинг.

Основната битка се разигра между Екатерина и Жулиета Атанасова, която се чувстваше най-уверена тогава, когато дрехите паднаха и банските лъснаха. Жулиета блесна пред гостите в Мохито с гореща бърза помощ – уста в уста на младо момче.

Латино танц
Латино танц
Имаше театрални изпълнения, бойни изкуства, първа помощ, латино танци, рисуване и много музика. Една творческа вечер в търсене на красотата и не само. Най-важното за журито беше увереността на младите дами, това те да са забавни и комуникативни и междувременно да се разходят по бански.

 Но точно тези, които взривиха сцената и размърдаха публиката бяха Central Side. Момчетата промотираха лудите рими от новата си песен „Пу за мен“, която се хареса на всички и това личеше във вдигнатите ръце. Клипът към песента ще е готов август. Другите им бийтове бяха от „Стъпки в клуба“ с участието на пловдивската дива Vera Russo, което видео ще излезе септември месец. Пред рапърите Валето на групата разхвърляше ръце и крака в такта на хип-хопа, от който трудно се откъсваха погледите.

карате хватки
карате хватки
Програмата бе попълнена и с други пловдивски гордости на така наречената черна музика Трой и Pier & Nasio. Все пак около миските трябваше да си поблазнят окото и женската част, а защо не и слуха с много модерния напоследък рап стил.

 Искрен смях предизвикваха лафовете извън сценария на водещия Емо от Central Side, който си подаваше топката с Краси Гешева, която се придържаше към подготвените реплики.

Image title
Никой мъж не бе допуснат до съблекалнята на мохитките, освен управителя на Мохито Данчо, който е и главният виновник за участието на миските в конкурса. Като хищен вълк надуши момента, когато момичетата са по бански и влезе за една снимка, обгърнат около осем дългокраки.

 Партито завърши с пиене на много коктейли в бара, а следващите стъпки бяха към пловдивските клубове, а Мис Мохито дойде на сладки приказки и ром в нашия офис. Никол Мис Мохито 2011
Никол Мис Мохито 2011
Pier & Nasio
Pier & Nasio
Трой
Трой
Central Side
Central Side
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина