Младежи правели авто дрифтове в двора на Руската

Нощна смяна

Има арестувани от вакханалията в Езиковата

По данни на полицията на събитието е имало между 300 и 400 души

Има задържани от вакханалията в двора на Руската снощи, научи Под тепето. От МВР потвърдиха информацията ни, без да назовават точна цифра от тежко провинилите се младежи. Със сигурност се разбра, че младежи са правили дривтове с автомобилите си на площадката пред входа на елитното школо, там, където вчера се вя знамето на гимназията и звуча химна на България. Не става ясно дали има шофьори, сядали зад волана след употреба на алкохол. Лицата, които са нарушавали обществения ред, са били санкционирани по законния ред, обясниха от пресцентъра на пловдивската полиция. По данни от там първия сигнал за нарушаване на реда е дошъл в дежурната точно в 23.20ч. На място са изпратени патрули на Трето районно и КАТ, тъй като е имало информация, че в двора на училището се събират множество автомобили и съмнения, че шофьорите им употребяват алкохол. Униформените от Трето отправили забележка за шума на купонясващите при първото си посещение в двора на училището. Последвали обаче нови сигнали заради невъобразимата чалга гюрлотия и звукът на форсирани автомобилни двигатели и горящи по двора гуми.

Полицейското присъствие продължава до след два часа, когато органите на реда „разпускат седянката”. От МВР са категорични, че използване на сила не е имало.

Споделете ни във:

5 thoughts on “Младежи правели авто дрифтове в двора на Руската

  1. Децата искат да живеят бързо и да умрат млади. Наше задължение е да ги спираме с цената на скъсаните си нерви.

  2. Преди няколко години завърших английската и беше същото. Напълно нормално е да се забавлява млад човек по този начин – ако не сега, кога? А сигналът е бил подаден от някоя незаводолена лелка, защото мъжът й не й е пуснал вечерта… най-близките жилищни постройки са поне на километър от мястото (новият комплекс до реката). Духайте го, оставете децата да си изживеят годините, а журналистиката в България отдавна няма смисъл да се коментира.

  3. Научете се да пишете ГРАМОТНО, тогава започнете да пишете статии за Руската. Ако искате, измислете още 5-6 статии за училището, да имате и за утре, че за днес се изчерпахте.

  4. Айде стига вече сте си пълнили гушите с измислени истории за руската. Видяхте нещо леко изтересно и се налепихте като мухи на мед. Това вашето отдавна мина журналистиката вече пишете някакви абсурдни приказки за лека нощ. Разбирам че скандалното е по-интереано от вярното, но имайте мярка, да не се влачим по съдилищата

  5. Възможно най-жалкият сайт, на който съм попадала някога! Вместо да отразявате събития, които наистина биха били от значение, вие цял ден бълвате огън срещу един абитуриенти, които нито са първите, нито последните, направили си бели нощи! Какво, вие на вашия бал/изпращане,/дипломиране да не би цяла вечер да се седяли на по чашка студена вода? Медията ни е за посмешище направо! Засрамете се! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.