БългарияНощна смяна

Лил Ша рапира с татко си Биг Ша в Планет

Манипулаторът Арсен загрява за среща с Дейвид Копърфилт с фокуси в заведението

Image title
Синът на Мишо Шамара дебютира на пловдивска сцена снощи в Планет клуб. Лил Ша и Биг Ша направиха хип-хоп дует пред феновете в заведението, а малкия даде заявка за ударна кариера.
Дребният мъжкар на черната музика, показа че сантиметрите нямат значение. Лил Ша се покатери на сцената и зарапира с тежкия микрофон много умело. Баща му Биг Ша се стараеше само да подкрепя наследника си. Правеше го като горд татко и следеше как публиката приема Лил. Който бе звездата на вечерта. Рапърчето пропусна Сънчо в името на кариерата си, коментираха фенове на Гумените глави, които откриха нов любимец в Планет снощи.
 
Image title
По това време младият магьосник Арсен се подготвяше за излизането си на сцената. Имаше гълъби, нямаше гълъби, постоянно изчезваха неща и се връщаха неочаквано от другаде. Фаталният номер 13 донесъл съдбовен късмет на илюзиониста, който всъщност се определя като манипулатор- подраздел на това изкуство. Цифрата го отвела преди години до познатия ни любим български магьосник Астор. Арсен, или Веселин, е бил най-добрият ученик на маестрото.
 
Image title
Докато разказва историята си пред репортерката ни й запали огън, изяде й пръстена и си открадна една целувка уж като част от някакъв странен номер със салфетка. Арсен сподели за най-огнената си романтична среща. Дамата била специална и по-голяма от него. Сам аранжирал масата, като всичко върху и под нея било бутафорно, за да я изненадва постоянно цяла вечер. Но когато се опитал да изгори една роза от хартия, номер правен стотици пъти успешно, подпалва покривката, дивана и ръкава си. Не изгорял, спасил и имуществото, но до любов не се стигнало. Сега двамата са приятели.

Image title
Топ новината около Арсен е, че манипулаторът ще излезе на една сцена с емблематичния Дейвид Копърфилт. Ще правят нещо заедно, но Веселин не издава детайлите. Само уточнява, че ще е нещо  грандиозно. Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина