БългарияНощна смяна

Като е край, да е зашеметяващ!

Стунджи разби публиката с 4-минутно соло

Стефка Георгиева

Всяко хубаво нещо има своя край, за да даде път на нещо ново и още по-красиво. Или пък, за да може да се възроди отново. Така се случва и всяко лято със сцената на „Конюшните на царя“. Искаме или не, на лятото вече му се вижда края и една от любимите ни дестинации за горещия сезон затваря врати. Затваря, но как! С невероятен концерт на Стефан Вълдобрев  и Обичайните заподозрени.

Не знаем за какво за заподозрени музикантите, но с две ръце можем да ви обвиним в създаването на страхотно шоу и еуфория у посетителите. Грандиозно закриване направиха, няма как да не им го признаем! От старите хитове, които бяха изпяти от Вълдобрев, заедно с публиката, до песните, създадени за някои от най-популярните съвременни български филми. „Този раааай, води в адаааа!“ Ако ще е така – да горим в пъклото, но от хубавата българска музика не се отказваме! Пък нека после каже някой, че съвременните БГ поп песни не били добре. Да ама не! 

Хубаво беше! Толкова хубаво, че даже си имахме очарователна рожденничка сред публиката, която бе поканила приятелите си да отпразнуват тържествения ден под звуците на великолепната българска музика. По традиция на подобни дни, всички заедно пяхме Happy Birthday, а дамата се усмихваше през сълзи. Готови сме да се обзаложим, че си е прекарала повече от зашеметяващо. 

Цялата статия и снимки от концерта можете да видите в КАПАНА.БГ

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина