БългарияНощна смяна

Богдана: Следващото правителство да му мисли

Image title
Харизматичната певица от Пловдив покори цялата страна в момента на появата си пред екран и продължава да влудява с гласа си. Богдана пя любимите си песни в Sky Beach, а преди да разчувства всички, коментира нагнетената ситуация в момента. 

Участвах в летните протести, загърната с трибагреника. Месеци по-късно нещата са крайно тревожни. Вие разбирате ли колко е абсурдно това? Не трябва полицаи, политици, медии да броят хората по площадите и да спорят за цифри колко ще ги изкарат. Не може и всички да гледат по телевизия и Image title
интернет как млади красиви хора плачат ли плачат. А когато причината за сълзите им застане пред микрофона да ги нарича скинари, ултраси, алкохолици, бясна е Боги. 
Изходът? Изкоренява се цялата гад от управлението и идват нови, свежи хора, разбиращи от работата си, не е нужно да са многознайковци. И в момента, в който сбъркат и не се поправят, да знаят, че гражданите могат да ги уволнят с лекота. Така че следващото правителство да му мисли. 
Колкото и хората да очакват от мен, че ще го кажа, ще го направя- нещата ще се оправят, ако човекът се обръща по-често към изкуството. И то да не бъде модерно и посредствено, а да бъде душевно и стойностно. Тогава хората, виждайки красивото ще се променят, казва хубавицата момиче. След тези думи, Богдана запя с мощен глас за гостите на Sky Beach.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина