БългарияНощна смяна

Амстердам се телепортира в Sky beach

Image title

За да видите нещо, което не се случва всеки ден, можете да надникнете през вратите на Sky Beach и да позяпате по стените, защото Николай Пашов е подбрал колекция от графити рисунки. Направени с туш и перо, те изобразяват нещо нестандартно, изпълнено с фантазия и уникалност. 
Сряда вечер няма да спре да ни изненадва. Този път не с перо, а с музика ще ни открадне Иван Гърбачев в неговия свят. Черно-белите клавиши са вашият билет за шарена утопия. С романтиката на класическото ще закачи всички дами младият професионалист. 
Под пловдивското небе в четвъртък ще се телепортира най-разкрепостеният град в света- Амстердам. Светлината от фенери ще замъгли погледа, а телата ще блуждаят прави, защото каквото стане в Амстердам, си остава в Sky beach. 
Комерсиалното не е лошо, стига да е латино. Много познати песни на Енрике, Антонио и женски горещи диви ще разбудят страстите в най-любимата нощ- петъчната.
Десертчето на седмицата са любимите Central Side с допълнението на Dj Lex. Ще влязат със „стъпка в клуба“, ще ви накарат да „вдингете ръцете на тавана“, накрая на вечерта може да имате късмет някой да ви открадне с думите „пу за мен“. 
А за отпускането на мозъка неделната киновечер е най-подходяща. Разбира се, с подаръчните пуканки и лакомства от бара.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина