Нощна смяна

Айляци се стягат за война

Мацки зареждат пушки и пълнят бомби за първите в Пловдив водни битки


Красавица чете обявлението за началото на водната война и се стяга за битка
Истинска касапница се задава в събота на улица Отец Паисий. Образи от целия град и от чужбина ще се преведат в пълно бойно снаряжение за първите по рода си в Пловдив Водни войни. Битката ще се проведе пред любимото заведение на айляците под тепетата Арт Нюз Кафе. Част от водните рейнджъри ще бъдат екипирани с милитари дъждобрани. Други са си измайсторили специални чадъри, които хем пазят от противниковия залп, хем пръскат водна струя. Барманите на култовия клуб не крият, че вече са готови за баталията. Изработили са си уникални щитове за мократа битка и са стъкмили няколко вида оръжия за масово поразяване. “Ще има и мръсни бомби. И ръчни гранати”, издават пичовете зад бара. Очаква се водната война да има и еротични нюанси, тъй като оръжия ще заредят много мацки по бански и потници. “Ще се получи нещо като Мис мокра фланелка на фронта”, търкат ръце бъдещите участници в екшъна. Мадама от Португалия и приказно красива брюнетка с апетитни форми ще са тайните оръжия на една от армиите. На фронта може да излезе всеки, стига да му стиска.
Подготвени за битката мръсни водни бомби
Според запознати с предстоящите военни действия на Отец Паисий, от секретна пратка пристигат специално поръчани оръжия- мощни водни пушки тип помпи, водни картечници, които бълват по литър течност на десет секунди, водохвъргачки. Войната ще започне в 17ч. и ще продължи до полунощ.
За драматизъм, в заведението ще пуска специалният гост DJ Robothko, който вместо армейски ритми и съветски маршове, ще върти спейс саунд. Ръчно направените инструменти за водно нападение ще се оценят от специално мокро жури, което ще определи и най-ефективното оръжие за масово водно поразяване. Има вече сформирани няколко отбора, които са въвели военна дисциплина няколко дни преди водната война и се подготвят за нея при специални условия. След кратко шпионско проучване в тила на врага стана ясно, че една от командите е направила няколко войскови подразделения. Снайперистите ще стрелят със специални холандски далекобойни водни пушки. Пехотинци ще нападат с водни картечници и пистолети. Най-атрактивен ще е дамски бомбен отряд, който ще мята балони и презервативи, пълни с вода.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина