БългарияНощна смяна

17 години празнува култовият клуб Бали

Квартал Капана, стремглаво продължава своето възраждане. В него започват да се отварят все повече места за развлечение на пловдивчани. В сърцето на развиващото се пространство обаче има и едно място, което вече цели 17 години се е позиционирало в квартала и приютява купонджиите под своя покрив. Вече със сигурност сте се досетили, че става въпрос за култовия пловдивски клуб Бали. Почти две десетилетия, заведението събира почитателите на качественото хаус звучене. Този петък, на 12 юни, клубът ще отпразнува своя седемнадесети рожден ден. Рядкост за заведенията, които могат да се похвалят с такова дълголетие, но това място е едно от тях и не спира да събира пловдивчани и да прави едни от най-запомнящите се партита . Разбира се и този път то ще бъде щуро и незабравимо, както приляга на всеки един тийнейджър.
От своя страна клубът вече си е  направил най-хубавия подарък – спечелил е уважението и неспирната обич на пловдивчани, които не престават да посещават любимия си клуб през всичките тези години.
Затова, клуб Бали, кани всички, които искат да се присъединят към празника им, а те в замяна, ще ги заредят с добро настроение и по парче торта, разбира се!
 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина