АктуалноИзбор на редактораКриминалеНовиниТемида

Няма алкохол в кръвта на загиналия шофьор на бул. Руски

Резултатите от назначената химическа експертиза за наличие на наркотични вещества още не са готови, съобщиха от Прокуратурата в Пловдив

Готови са резултатите от назначената химическа експертиза за употреба на алкохол в кръвта на загиналите в зверската катастрофа на бул. „Руски“ в понеделник сутринта. Според заключението на вещите лица в кръвта на водача К.Е,. на 21 г., няма установено наличие на алкохол, съобщиха от Окръжна прокуратура-Пловдив. В съобщението обаче не се уточнява какъв е резултатът от изследването на другата жертва – 20-годишната Т.Н.

По същото досъдебно производство са назначени химическа експертиза, която трябва да даде отговор дали в кръвта на шофьора е имало наличие от употреба на наркотични вещества, както и автотехническа експертиза-за установяване на причините за произшествието и скоростта на движение на автомобила. Заключенията на същите още не са изготвени.

Припомняме, че при пътното произшествие бяха ранени още двама – мъж на 22 г. и жена на 22 г., пътуващи в автомобила. Те се намират за лечение в болница и вече са извън опасност за живота.

След подадения сигнал за произшествието на мястото са пристигнали екипи на полицията и пожарната, като при отстраняване на последствията е пострадал пожарникар. Той също се намира в болнично заведение за лечение. Днес стана ясно, че Пострадалият на бул. Руски пожарникар се е влошил

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

5 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина