ИзбориНовини

Манол Пейков: Трябва да убедим хората, че не всички са маскари

“Мисля, че след толкова много избори – осми в последните три години, не е разумно да говорим за очаквания. Трябва да дадем най-доброто от себе си, да покажем на хората наистина към какво се стремим и да се опитаме да ги убедим, че не всички са маскари.“ Това заяви кандидатът за депутат от коалицията “Продължаваме Промяната – Демократична България” Манол Пейков. Той е под номер 4 в листата на коалицията в 16-и МИР – Пловдив град.

Според него това е най-правилният отговор на стремежа на ГЕРБ, ДСП и Възраждане да обърнат вината към ПП-ДБ. “Те искат да обърнат фокуса към нас и да обяснят как всички са маскари, как всички търсят начин да се обогатят от политиката и че няма да има никаква промяна. Нашата основна цел е да убедим хората, че не е така”, заяви Пейков.

Според издателя обаче обръщането на наратива е много трудно заради мултиплицирането на куп неверни твърдения. “Начинът, по който функционират медиите, начинът, по който функционират социалните мрежи, начинът, по който функционира нашето съвремие, е на принципа “една лъжа повторена сто пъти, става истина”. Сега всеки е медия, защото присъства в интернет и много е лесно тази лъжа да бъде повторена не сто, а десет хиляди пъти”, обясни Пейков.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. В Пловдив предимно чугунени тикви, мурзили и ватници живуркат…и слуги на Путлер…никъфф шанс за нормално!

  2. Така е, г-н Пейков! Но, водачите на вашите формации и коалиции показаха какви са! От „борци“ срещу корупционния модел на ГЕРБ и ДПС – до мазно кафе в скута на Пеевски и СГЛОБКА, отвратила всички със своята безпринципност!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина