Община Пловдив участва в изложението „Ваканция и СПА Експо“ със собствен щанд с атрактивен дизайн на Епископската базилика на Филипопол

Градът Криминале Новини

Тази година градът се представя и с логото на престижната титла „Най-добра европейска дестинация“ за 2022 г.

Министърът на туризма Христо Проданов откри 38-то издание на Международната туристическа борса „Ваканция и Спа Експо“. Изложението се провежда в периода 24-25 февруари 2022 г. в Интер Експо Център в София и е най-мащабният туристически форум в България, под патронажа на Министерство на туризма. Събитието е изцяло присъствено и е под наслов „Да се върнем към нормалното!“.

След двете най-тежки години в историята на туризма в световен мащаб повече от 110 изложители от цяла България, Гърция, Великобритания, Индия, Испания, Ирак, Монголия, Финландия и др. представят своя потенциал и атрактивни предложения в дните на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО. Проявата дава уникална възможност общините и мениджърите на туристически обекти да съпоставят своите предложения с конкурентите и да почерпят идеи, които да интерпретират в бъдеще.

Община Пловдив е традиционен изложител във „Ваканция и СПА Експо“ чрез участие на експертите от отдел „Туризъм“. Тази година акцентът на представянето на града е поставен отново върху „Епископската базилика на Филипопол“, както и върху престижното четвърто място, което градът спечели в класацията за „Най-добра европейска дестинация“ за 2022 г. в 13-то издание на престижната класация European Best Destinations.

Пловдивският щанд „Епископската базилика на Филипопол“, който се радва на огромен интерес, е заложил на атрактивен авторски дизайн, с характерни елементи и открояващ се бранд, който включва фрагменти от известните мозайки и препратка към някогашния вид на Базиликата с уникални медальони с различни видове птици. Над лицевата част е поставено и логото „Най-добра европейска дестинация“ за 2022, което градът ни има право да използва във всички свои комуникации, медийни изяви, уебсайт, реклама през годината на титлата.

 

Още по темата четете в КАПАНА.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.