ГЕРБ загуби Южен, печели на косъм в другите райони

Градът

Петима от кандидатите за районни кметове на ГЕРБ спечелиха вчерашния вот на косъм, също като Иван Тотев. Ставало е въпрос буквално за няколко гласа, като особено драматична е била битката за Тракия, където Костадин Димитров печели с 0,3 процента разлика. В Западен кмет отново е Димитър Колев, който е дръпнал пред опонента си Десислава Желязкова с 1,5 процента. Ральо Ралев също повтаря мандата си като кмет на Северен с най-силния вот на тези избори- 56.41%. В Централен драмата също е била пълна- там Георги Титюков губи от кандидата на ГЕРБ Георги Стаменов с под един процент разлика. В Източен герберът Николай Чунчуков завоюва крайната победа с 52.77% подкрепа. Единствената загуба на ГЕРБ е в район Южен, където кандидатът на патриотите Борислав Инчев спечели срещу Кирил Велчев с 52,3 % срещу 47,7 %.

Споделете ни във:

4 thoughts on “ГЕРБ загуби Южен, печели на косъм в другите райони

  1. В Кючука живеят най-будните, най-непродажни гласоподаватели! Биха ли шута на парашутиста Велчев, дето без мазненето на мама и за портиер не става? Биха го! Ха честито на тези, които го навряха!Сега мама ще дерзае да го навре пак на топла службица…общинска де!

  2. ехо , айкю..като чете човек „анализа“ ти, си дава сметка, че айкюто ти наистина е под критичния минимум.карай, важното е, че се чувстваш умен и оригинален.

  3. То пък в Източен /Столипиново/ и Тракия /весели селяни гъсто населяни/ , големи мозъци !
    Просто в Кичука ВМРО има доста членове /бежански квартал от Беломорието от 20-те години/. Когато е имало преки избори за Кмет на Район – през 1999г. – Александър Долев, през 2007г. – Александър Колев – печелят, защото са кандидати на ВМРО. Просто ВМРО там е силно. Същият Колев сега се яви от РБ и загуби.

  4. Нищо чудно в такъв случай:-) Най ниско интелигентната част от населението живее в Кючука и избора им в случая е много показателен в подкрепа на тезата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.