БългарияГероите на деня

Социалисти от областта застанаха зад Гергов в битката му с Нинова

Все повече се налага еднолично управление в партията, смятат те

Социалисти от областта застанаха зад прекия си партиен ръководител Георги Гергов в битката му с първия човек в партията Корнелия Нинова. Кога БСП ще стане наистина опозиция, а няма да се занимава единствено със скандали, питат

Общински съвети на БСП и социалисти от областта в декларации и лични становища, разпространени от Пресцентър БСП Пловдив. С позициите си социалистите изразяват своята подкрепа за  решението на Областния съвет на партията да получат стенограмата от заседанието на НС на БСП от 14.10.2017г. Според тях това ще даде отговор на повдигнатите в обществото въпроси относно позициите на членовете на Националния съвет.

„Социалистите считат, че все повече се налага еднолично управление в партията, като партийните решения се съобщават чрез медиите, а след това се налагат. Според тях последният пример за товае свикването на заседание на Конгреса, за чието провеждане и дневен ред отново предварително е научено от медиите. В декларация наБСП Стамболийски се твърди, чете са против разделението в партията на групи и взаимното им настройване противи споделят, че никой председател до сега неси е позволявал да поставя разделителни линии в БСП”, се казва в съобщението, разпространено от Пресцентър БСП Пловдив.

Социалисти от областта искат да знаят имало ли е на заседанието предложение за вот на недоверие към ГЕРБ и защо то не е било обсъдено. Кога БСП ще стане наистина опозиция, а няма да се занимава единствено със скандали? „Къде са допитванията по важните теми, които бяха обещани, питат те.

По време на обсъжданията е споделена и декларирана подкрепа за председателя на Областния съвет на БСП Пловдив Георги Гергов и изказаното от него мнение, че най-важно е единството в БСП и е недопустимо да се прокарват разделителни линии между членовете на партията, защото  голяма  част са такива от дълги години и са доказали своите качества и лоялност. А това, че не са съгласни  с решения на ръководството не  ги прави  привърженици на ГЕРБ, категорични са социалистите.

 

           

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина