БългарияГероите на деня

Славчо се отчете преди изборите, обеща по-високи пенсии

Ще го направим, тъй като ще бъдем много повече в следващия парламент, заяви Атанасов, но не каза как

Валери Симеонов: Спряхме влизането за бежанци, емигранти, скакалци и прочие

Либерасти държат България на дъното, каза по микрофон лидерът на НФСБ  

Славчо Атанасов направи годишния си отчет за това какво е свършил като народен представител и председател на парламентарната комисия по култура и медии в пленарната зала на Общински съвет. Тя бе пълна, най-вече от членове и симпатизанти на Патриотичния фронт, които аплодираха и бившия кмет, и председателя на НФСБ Валери Симеонов, който откри събитието. На челно място застанаха още районният кмет на Южен Борислав Инчев и общинските съветници Слави Георгиев и Камен Шишманов.

Победите на групата на ПФ в Народното събрание изброи една по една един от лидерите на Фронта Валери Симеонов. Той определи като историческо подаването на ръка с Волен Сидеров за патриотичното обединение, което по думите му, върви нагоре. Симеонов подчерта, че ПФ е изпълнил много от основните си приоритети, като един от тях е изритването на ДПС от властта. Има обаче още кадри на ДПС, окопали се в държани институции. Но спряхме голяма част от икономическите поточета на тази протурска партия, заяви от трибуната Валери Симеонов. После изтъкна заслугата на Фронта в това да бъде построена оградата по границата с Турция. И каза, че един ден гласуването в южната ни съседка ще бъде забранено. Благодарение на нашите усилия спряхме влизането в България на бежанци, емигранти, скакалци и прочие, изтъкна Симеонов. След което подчерта, че „либерасти дърпат страната към дъното”, а патриотите няма да го позволят със засилено присъствие в следващото Народно събрание. Преди да представи Славчо Атанасов на публиката го определи като „истински избрания, но коварно подменен кмет на Пловдив”.

Повече от 4 хиляди души посетиха приемната ми в последните две години, каза Атанасов за начало. И гръмко заяви, че следващият парламент ще приеме предложението на патриотите за увеличаване на пенсиите. Защото, с ваша помощ, ще бъдем много повече от 17 души, мотивира се той. Маркира, че е работил активно върху намаляването на ДДС върху книгите и учебниците, лобирал е за проекта „Пловдив- Европейска столица на културата”, предупредил е какво ще се случи с летище Пловдив и се е интересувал от казуса с обявяването му на концесия и др.

До 20 дни ще завършим напълно оградата на границата, остават няколко километра, отговори на въпрос от публиката за „скакалците” Валери Симеонов. И похвали бойците от 61-ва Стрямска бригада, които се справяли перфектно с охраната на границата ни. „Знаят къде да ги хванат. А като ги хванат, тихомълком тупа-лупа и шута обратно от там, откъдето са дошли”, каза на микрофон Симеонов. Той гарантира увеличението на пенсиите пред присъстващите, тъй като „като дойдат за подкрепа в следващия парламент при патриотичните батковци, ще им кажем: „Първо пенсиите””. Те са основен въпрос за Обединените патриоти. В следващия парламент се надявам да бъдем доста повече и да успеем. Това ще е в основата и на предизборната ни кампания, допълни Славчо Атанасов, но не уточни как ще стане това.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Наглите комуниди си мислят , че набират скорост отново ( полудяли са от алчност и безпаричие) , но ги чака леден душ ( като ледът по пловдивските улици)

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина