Реформаторите застанаха зад Тотев

Героите на деня

Очаква се и споразумение ГЕРБ- РБ в местния парламент

Лукарски обяви от името на Реформаторите, че блокът застава зад ТотевРеформаторският блок застава зад кандидатурата на Иван Тотев за кмет на Пловдив. Това заяви днес лидерът на СДС и министър на икономиката Божидар Лукарски. Той изрази позицията на РБ след разбирателство с ГЕРБ за подкрепа по места там, където кандидати на двете формации отиват на балотаж. Там, където са един срещу друг, пък ще си съперничат честно и позитивно. В Пловдив подкрепяме Иван Тотев за втори мандат, допълни Лукарски, въпреки че вчера от ръководството на ДБГ застанаха зад противника му Славчо Атанасов.Аз още в първите часове след изборните резултати и след разговори с нашата структура в Пловдив изказах подобно мнение. Нормално е като управляваща коалиция и коалиция с най-близки ценности, да подкрепим кандидата на ГЕРБ, категоричен е Лукарски. С тази позиция на Реформаторите се очаква и организирането на широко дясно мнозинство в местния парламент.

Споделете ни във:

5 thoughts on “Реформаторите застанаха зад Тотев

  1. Доколкото си спомням реформаторите подкрепиха Здравко, сега Тотев, част от тях пък подкрепят Славчо. Правете си извод за т.нар. РБ – винаги ще бъдат орел, рак и щука.

  2. Без комунизъм не можем и това си е..25 години по-късно всичко си идва на мястото. Искаш мамин, на ти мамин. Искаш тиква, на ти тиква…С любезното съдействие на корпулентното свинче, сенчестото соколче и всичките еднодневни старлетки на Юнивърсъл Пикчърс. Едно сладко, мило и тлъсто Политбюро…И така до края на света. Да са им сладки на избралите си ги.

  3. Затова ли сега всички гласувате за партията на милиционерите бивши комунисти? Синя гордост, лумпени нещастни.

  4. Браво, г-н Лукарски, браво на СДС, хайде г-н Тотев, поведете Пловдив, Вие го събудихте, но ще имате ли смелостта да го изчистите от ветрилото, пловдивчани ще излязат масово да гласуват, ние бяхме гордостта и синята крепост, махнете Слачовци, Здравковци, Данкини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.