БългарияГероите на деня

Реформаторите застанаха зад Тотев

Очаква се и споразумение ГЕРБ- РБ в местния парламент

Лукарски обяви от името на Реформаторите, че блокът застава зад ТотевРеформаторският блок застава зад кандидатурата на Иван Тотев за кмет на Пловдив. Това заяви днес лидерът на СДС и министър на икономиката Божидар Лукарски. Той изрази позицията на РБ след разбирателство с ГЕРБ за подкрепа по места там, където кандидати на двете формации отиват на балотаж. Там, където са един срещу друг, пък ще си съперничат честно и позитивно. В Пловдив подкрепяме Иван Тотев за втори мандат, допълни Лукарски, въпреки че вчера от ръководството на ДБГ застанаха зад противника му Славчо Атанасов.Аз още в първите часове след изборните резултати и след разговори с нашата структура в Пловдив изказах подобно мнение. Нормално е като управляваща коалиция и коалиция с най-близки ценности, да подкрепим кандидата на ГЕРБ, категоричен е Лукарски. С тази позиция на Реформаторите се очаква и организирането на широко дясно мнозинство в местния парламент.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. Доколкото си спомням реформаторите подкрепиха Здравко, сега Тотев, част от тях пък подкрепят Славчо. Правете си извод за т.нар. РБ – винаги ще бъдат орел, рак и щука.

  2. Без комунизъм не можем и това си е..25 години по-късно всичко си идва на мястото. Искаш мамин, на ти мамин. Искаш тиква, на ти тиква…С любезното съдействие на корпулентното свинче, сенчестото соколче и всичките еднодневни старлетки на Юнивърсъл Пикчърс. Едно сладко, мило и тлъсто Политбюро…И така до края на света. Да са им сладки на избралите си ги.

  3. Браво, г-н Лукарски, браво на СДС, хайде г-н Тотев, поведете Пловдив, Вие го събудихте, но ще имате ли смелостта да го изчистите от ветрилото, пловдивчани ще излязат масово да гласуват, ние бяхме гордостта и синята крепост, махнете Слачовци, Здравковци, Данкини

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина