БългарияГероите на деня

Дани Каназирева: Вие сами ще решите за кого да гласувате. Когото и да изберете, ние оставаме с вас

Дани Каназирева и "Съюз за Пловдив" финализираха предизборната си кампания с обръщение към пловдивчани от личния Фейсбук профил на кандидатът за кмет от партията. Ето и пълният му текст:

Уважаеми пловдивчани,

Вече осем години съм последователна в своите позиции, не съм направила и крачка назад от тях. С моите колеги от „Съюз за Пловдив“ нито веднъж в Общински съвет не сме подкрепили решение във вреда на Пловдив и можем открито да гледаме всеки пловдивчанин.

Нито веднъж не влязохме в договорки или коалиции зад гърба на града ни, останахме единни като група в Общински съвет и доказахме, че може да има и друго поведение.

Представихме нашите решения – кратки, ясни и в рамките на бюджета на града ни.

Уважаеми пловдивчани, Вие сами ще решите как да гласувате и кой да подкрепите.

Когото и да изберете, в управление или в опозиция, няма да направим и крачка назад от позициите си.

Когото и да изберете, ние оставаме с Вас и с Пловдив!
С уважение,
Дани Каназирева и „Съюз за Пловдив“

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Огромно разочарование, лъгала е нас пловдивчани, сменила си била името, сега рабрахме, а и Митко Цонев какво каза по телевизията, че кандидати за кметове са с криминално минало, излъгала ни е – казвала се Здравка

  2. Въпрос с ПОНИЖЕНА трудност, о, Дани (ама без да си правиш оглушки): КАК ГЛАСУВАХТЕ за подаръка към задгранична банкова сметка (откъдето Господ знае накъде се преразпределят) СТО ХИЛЯДИ за „авторски права“ за мегдана, а? Щом „нито веднъж в Общински съвет не сме подкрепили решение във вреда на Пловдив“ 1. целият „конкурс“ е бил незаконен, и 2. каквито „права’ е имало, самият конкурс ги урежда. Или … под масата?

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина