Изпод тепетоМнения

За първи път цигарена компания спечели приз за принос към модата

PR Мениджърът на King’s Tobacco Десислава Петрова прие почетната грамота и пластиката от проф. Любомир Стойков
PR Мениджърът на King’s Tobacco Десислава Петрова прие почетната грамота и пластиката от проф. Любомир Стойков
Производителите на тютюневи изделия Кингс Табако получиха специална награда за принос към модата от културолога, естета, модния и медиен експерт проф. Любомир Стойков. За първи път цигарена компания беше удостоена с признание от модните среди.

Родните производители на тютюневи изделия грабнаха плакета заради марката си Corset Superslims, която е едно изтънчено допълнение към тоалета и аксесоарите на съвременната жена. Търсеният ефект на цигарената марка да асоциира моден аксесоар е имплициран успешно в дизайна на продукта – стилна опаковка и филтър с украска, подчертаваща женствеността на ръцете. Corset Superslims е вдъхновен от последните модни тенденции и се превърна в любим аксесоар на жените, желаещи да изглеждат елегантно.

Плакетът, който получи Кингс Табако за приноса си към модата
Плакетът, който получи Кингс Табако за приноса си към модата
Tема на церемонията беше представянето на най-новата книга на проф. Любомир Стойков „Усмивките на модата” (Вицове, афоризми и сентенции). Антологията съдържа анекдоти, крилати фрази, сентенции, афоризми и вицове, свързани с модата, красотата и суетата. Включени са мъдростите на чуждестранни и български автори.

Бляскавото събитие очарова гостите с демонстрация на колекции на марките Just Cavalli, Triumph, KWIAT, Za Design, La foi и FEDE fashion stuudio. Специален комплимент към автора на книгата поднесоха дизайнерите – носители на Златна игла и Академията за мода – Жана Жекова, Албена Александрова, Мариела Гемишева, както и студенти на проф. Любомир Стойков от НХА. Водеща на събитието беше актрисата с чаровна усмивка Деси Бакърджиева.Почетната грамота
Почетната грамота

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина