Изпод тепетоМнения

Индийците завладяват Центъра

Снимачна техника от висок клас е разположена по градинката на Джумаята

Пловдивските статисти и индийските актьори вървят ръка за ръка

Паулина Гегова

Ако днес решите да се разходите по Главната улица и минете покрай Джумаята, няма как да не забележите нетрадиционно много хора суетящи се там, като повечето от тях са от индийски произход. Ще видите дори и един подвижен Дядо Коледа. И всичко това заради снимачния процес на нова индийска кино продукция, част от която се заснема именно в Пловдив.

Това е вторият път за тази година, в който индийски филм се снима в Пловдив, а избраните дестинации винаги са около Джумаята, Римския стадион и Стария град. Най-вероятно, защото това са едни от най-красивите и емблематични части на града ни, които впечатляват дори толкова далечна и като разстояние и като култура страна.

Освен индийските звезди, в снимките участват и пловдивски статисти, за които беше обявен кастинг преди четири дена. Той се проведе се в Централна поща от агенцията Артист студио. Снимките ще продължат три дни, след това екипът ще напусне древния град.

Все още не е ясен сюжетът на филма, но слуховете са, че става въпрос за сериал. А и явно в него ще има коледна тематика, което обяснява присъствието на Дядо Коледа. Снимачната техника е професионална, което е напълно очаквано. Вчера се забеляза дори дрон, който снимаше района от птичи поглед. Както е известно Боливуд е кино индустрията, която произвежда най-много филми годишно и може да си позволи висок клас продукция. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина