Изпод тепетоМнения

Фондация „ Пловдив 2019“ организира обучение за доброволци

Безплатно практическо обучение за доброволци на 18 и 19 май организира фондация „Пловдив 2019“ в новото пространство за култура СКЛАД на ул. „Екзарх Йосиф“ 16.  Програмата включва провеждането на работилница за визуализиране на идеи, в която участниците ще имат възможност да научат техники за презентиране на идеите си чрез изображения. Ще използват силата на образите, за да разберат как по-добре да се изразяват чрез грабващи вниманието илюстрации. Как функционира визуалното мислене и как да приковават вниманието на аудиторията си ще са другите теми в обучението. Входът и за двата дни е свободен без ограничения във възрастта и професията на желаещите да участват. Необходима е предварителна регистрация чрез попълване на формуляр на адрес: https://goo.gl/forms/2jHhcYTT2BHSXtVD2.

Работилницата през първия ден ще се състои от 15.00 до 17.30 часа, а на 19 май от 10.30 до 13.00 часа.

Събитието ще се проведе с идентична програма и в двата поредни дни и позволява на всеки, който има желание, да избере в кой от двата дни да се включи. Обучител ще е експертът по графично и творческо мислене Светла Тодорова, която е дипломиран сугестопедагог с 10 годишен опит в областта. По време на практическите занимания тя ще представи на участниците нетрадиционни методи за презентиране и достъп до голям набор материали за графично изобразяване, също и техники за „превод“ на абстрактни съдържания в образи.

Светла Тодорова е обучител с повече от 10 години опит в областта на уменията за общуване и презентиране. Работила е за различни образователни институции и компании като Coca-Cola, EVN, Liebherr, Telenor, Roo Bar и други. Тя е съосновател на Mosaic Training и съавтор на Spielbar III (2009, Handbook for training methods) на германското професионално издателство ManagerSeminare. Завършила е различни обучения в областта на творческото мислене и визуалната комуникация към германските обучителни компании Sandra Dirks и Zamyat Seminare. Дипломиран сугестопедагог, обучен от фондация “Проф. Д-р Георги Лозанов и Проф. Д-р Евелина Гатева”, с опит в сугестопедичното обучение на възрастни по немски език.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина