Изпод тепетоМненияНовини

Поредният бал на Германската икономика ще се проведе в Пловдив

Пловдив ще приеме 19-ият бал на Германската икономика. Това ще се случи в навечерието на предстоящото домакинство на Пловдив като Европейска столица на културата през 2019 г., като градът под тепетата ще стане домакин на Бала на германската икономика. Събитието ще се проведе на 27 октомври 2018 г. (събота), от 19.30 ч., в новия логистичен център на „Либхер Хаусгерете Марица“. Предходните издания на събитието са се провеждали на нестандартни места – Националния исторически музей, зала „Арена Армеец“ и други.

Германо-Българската индустриално-търговска камара организира за деветнадесета поредна година бляскавата галавечер. Тя се провежда под патронaжа на посланика на Федерална република Германия в България Н. Пр. Херберт Салбер. Министърът на външните работи Екатерина Захариева е поканена да присъства като официален гост. Събитието е важен форум и чудесна платформа за контакти между политиката и бизнеса. Традиционно на Бала присъстват над 400 представители на германски и български фирми, както и значими личности от обществено-политическия живот от Германия и България. Гостите ще се насладят на тържествена обстановка и първокласен комфорт във всеки детайл. Пространството ще бъде брандирано със специални ефекти, които ще визуализират знакови места от Пловдив и атмосферата на града. Богатата музикална програма включва изпълнения на Пловдивската опера. Освен класическа ще звучи рок, поп и джаз музика, съпроводени с много танци и добро настроение.

Организаторите имат опит в усвояването на нестандартни пространства за традиционния празник. Предишни издания на Бала са се провеждали в Националния исторически музей, в зала „Арена Армеец“, в хангара на „Луфтханза Техник“ и в атриума на „Сердика център“, София. Балните карти са пуснати в продажба и могат да бъдат поръчани на https://bulgarien.ahk.de/bg/. Традиционно с част от приходите ще бъдат подкрепени благотворителни инициативи.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина