БизнесБългарияГрадътИмоти в ПловдивНовини

Обсъждат предизвикателствата пред пазара на имоти в Пловдив

Експерти в бранша ще дадат своите оценки за това какви са промените на бизнес форум в Градския дом на културата

Организаторите подкрепят фондация „Очи на четири лапи“, в която кучета се обучават за асистенти и водачи

Поредицата от бизнес форуми на Imoti.net, част от Investor Media Group, продължава да информира за състоянието на имотния пазар в Пловдив. Срещата ще се проведе на 13 март, от 14:00 часа, в Дом на културата „Борис Христов“, Пловдив, където темата, около която ще се проведе дискусията, отново ще бъде „Предизвикателствата пред пазара на имоти – политически, икономически, технологични“, като експерти ще коментират тенденциите и статистиките от изминалата година в имотния бизнес.

Бизнес дискусиите имат за цел да стимулират прозрачното и професионално развитие на имотния бизнес в полза на потребителите. Те ще започнат с анализ на пазара на жилищни имоти в Пловдив и региона, после фокусът ще се насочи и към новото строителство и ще се коментира неговото качество и цени. Ще бъдат разяснени предизвикателствата и възможностите в жилищното кредитиране за 2023 г.

В края на първи панел, присъстващите ще имат възможността да научат повече и за каузата на фондация „Очи на четири лапи“, в която кучета се обучават за асистенти и водачи. Тази година осмите Годишни награди на imoti.net се провеждат в подкрепа на фондацията, като присъстващите на бизнес форумите в различните градове на България също имат възможността да се включат в инициативата при интерес от тяхна страна.

Вторият панел ще се проведе под формата на дискусия, по време на която експерти от имотния бранш ще споделят какви са трудностите, пред които е изправен пазара.

Следващите спирки на форумите ще са в Бургас на 21 март и Стара Загора на 22 март.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина