АктуалноГласовеМненияНовиниПод ножа

За честта на расото, костюма и униформата

Вече е ясно #КОЙ замени Бойко на стената на Зико

Сменяш кабинета – сменяш и портрета

Водещата снимка е част от прессъобщение, в което главен герой е кметът на Пловдив и в него се обявява, че е подкрепил малките хора. Как? – ще се запитате. Ами срещнал се с двама от тях, тъй като 25 октомври е Световен ден на малките хора.

А сега разгледайте фона зад Здравко Димитров.

Това пък е снимка от юли 2019-а година, когато Зико обитаваше кабинета на пл. „Никола Мушанов“ 1. За нея ви разказахме тогава в „История за два портрета на една стена“. Три месеца по-късно Димитров се премести в кабинета на Тотев на пл. „Стефан Стамболов“ №1. Предшественикът му, му остави портрет на Левски, а новият обитател направи ремонт.

Тогава от любопитство надникнахме вътре и масленият генералски портрет със златна рамка го нямаше закован.

Вече е ясно #КОЙ замени Бойко на стената на Зико. Сменяш кабинета – сменяш и портрета!

Тук за честта на расото, костюма и (униформата) само прилагаме един цитат:

Човекоугодието, което особено в наше време е доста популярен грях също се числи като идолопоклонство. Понякога, когато искаме да направим добро впечатление ние се опитваме да угодим на по-висшите от нас…“*

И ще напомним изказване на личността от изчезналия портрет, направено в Пловдив на 15 март 2009-а година пред младежи от ППГЕРБ: Създадох ви партия, в която съм инвестирал моят жизнен, физически ресурс. Ще ми сложите портрет, портретче, и един ден ще казвате- ей, благодарение на тоя… Имате шанс да изпълните мечтите си. Реализирайте мечтите си. Но партията трябва да бъде кристална. Не е ли такава- развалям я”.

Сега кристално ясно ли е защо някои по-специални хора и строежи могат се издигат без да минат по надлежния ред, църковните аудита могат да имат сини лампи, органите на реда могат да си затварят очите, а някои хора няма да се променят?

Само интериорът…

П.П. За край ще се върна в началото. От цялото прессъобщение за „подкрепата“ на малките хора трябваше да стане ясно, че Националната им организация има нужда от средства за асансьор на „Центъра по въпросите на малките хора“. Всеки, който желае да подкрепи благородната кауза може да го направи по банков път. Номерът на сметката е BG97UBBS80021014388040.

И, че в Пловдив живеят 12 малки хора.

Дали!?

*/из: „Първа божия заповед – аз съм Господ бог твой: да нямаш други богове освен мене“; *“Духовни напътствия за покаяние и изповед” – СИ 2009г.;Православен портал/.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

11 коментари

 1. ФЕЛДФЕБЕЛ ЗИКО „ЗА ЧЕСТТА НА ПАГОНА“ СЛЕДВА ДА СЕ ОТТЕГЛИ НА ЗАСЛУЖЕН ОТДИХ СЛЕД ВСИЧКОТО СЛУГУВАНЕ КАТО ПОДГ7ЗНИК ПОСЛУШНИК И ДЕПУТАТИН (С ИМУНИТЕТ – АМА ДОВРЕМЕ).
  ЧЕ КАКТО Е ТРЪГНАЛО, СЛЕД РЕЖИМА БоБоТРИ МОЖЕ И ДА НЯМА ЖЕЛАЕЩИ ЗАМ-ОВЕ, НИТО РАЙ-ОВЕ ДА МУ ИЗЛЕЖАВАТ …ГАФОВЕТЕ (И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА)
  ПОКРАЙ СУХОТО (ИНДЖИНЕРИНГ ИБ. ТОТЕВ, ИМПЕРИАЛИСТ) МОЖЕ ДА ИЗГОРИ И СУРОВОТО!

 2. Два юнака, два айляка…
  И двамата живеят в измисления свят „ЩЕ“.
  Попа айляк сънува идването на божието царство…
  Айляк Зико сънува как божието царство идва първо в Пловдив и благодарните майни му слагат паметник наместо Альоша…Реалността – след първата му година по-скоро се задава царството Сатаната…По Кукленско шосе вече слагат предупредителни клони в ямите…

 3. Не забравяйте, че на предишните избори Зико се яви самостоятелно, т.е. срещу Герб, тъй като фаворитът на Герб за втори мандат, разбирай Бойко бе отново Тотев, докато го пореже за трети след като и за непросветения бе ясно какво богатство натрупа семейството му за два мандата. Някой да е чул такова нещо за Зико, а беше и Областен управител?

  1. Този КлЕТ на Града даже не умее да КРАДЕ както си му е редът установен от инджинеринг ИМПЕРИАЛиста.

   Закъде сме с тия астрономически БОРЧОВЕ дето щял да ги раздава на Ортаците си = ВНУЦИТЕ МИ ДА ГИ ИЗПЛАШАТ?

   Голяма похвала от г-н „Станислав Савов“! Хвала!

   1. А бе малоумник анонимен, защо не излезеш открито с името си? Просташкият ти стил и отричане на всичко направено прозира от всичките ти коментари. Ами как не хареса нещо бе мрънкалник смотан. Ти някога нещо създал ли си или чакаш някой да те назначи на общинска хранилка ? Апропо, не ми бъркай умишлено името и фамилията, защото ги нося с голяма гордост и отговорност по наследство от дядо ми – видна личност за гради ни до преврата на 09.09.1944г., понимаеш!

    1. Когато гербопитекът се чувства принадлежен към горното недоразумение, именуващо се кмет…всичките герботролове сте един лайнян калъп…но скоро изтичате в септичната яма като овце без история.

     1. ‘СВИНЯВАМ СА, АМА НЕ ЗНАЕХ, ЧЕ СТЕ ‘И’М’Е’Н’И’Т’А’ ПОТОМКА НА БОЛЯРСКИО РОД „САВОВИ“ = САМО СЕ ОПИТВАХМЕ ДА ИЗКОМЕНТИРАМЕ ВАШ’ТА ПОХВАЛА, ЧЕ ЗИКО ПОСЛУШНИКЪТ НЕ БИЛ …КРАДЯЛ.
      МНОГО ВЯРНО, НЕ ТИ ВЪЗРАЗЯВАМ, САМО СЕ ОПИТВАМ ДА ОБЯСНЯ ДАЛИ ТОВА НЕ СЕ ДЪЛЖИ НА ЛИПСА МЕЖДУ УШИТЕ НА …ГЪНКА?
      РАДОСТНО Е, ЧЕ НЯМАШ ВЪЗРАЖЕНИЕ ПО СЪЩЕСТВО НА ТВЪРДЕНИЕТО МИ – ИЗГЛЕЖДА Е ВЯРНО.
      ЛИЧНОСТНАТА ТИ ЗАКАЧКА ИЗРАЗЯВАЩА ИНТаЛаКТоАЛНО МОГЪЩЕСТВО НЕ МЕ ТРЕВОЖИ, АЗ СЪМ СМОТАНА СТЕСНИТЕЛНА, „ПРОСТА ПЛОВДИВСКА ПЕТКА“ =П.П.П.= И НЕ СЪМ ИМЕНИТА И НЕ ЩА GLORIA MUNDI.
      ИНТЕРНЕТО Е АНОНИМЕН, КАКИНОТО, ВСЕКИ Е АДОЛФ ИЛЬИЧ…
      НЕКА СИ ОСТАНЕМЕ ДОБРОСЪСЕДКИ,А?

     2. „…всичките герботролове сте един лайнян калъп…но скоро изтичате в септичната яма като…“ като EXCREMENTUS FECALIS IN CLOACA MAXIMA!

      Даже и по тъпота милото Зико не е шампион, ниъо рекордьор, понеже Градът помни -все още, а и завинаги- великия Христо МИШЕВ.

      Ами Иван ПАНЕВ = какъв колос!

      Ами Иб. ТОТЕВ, ИМПЕРИАЛистът КлептоКрат?

      Те са цяла върволица светли Образи на стената в рамка под стъкло === един от друг по-

 4. По липса на въображение (гънки?) той възприема както Началник-РежимаБоБоТРИ / ЧЕТИРИ -който е ПОСЛУШНИК на МУТРО’ПОЛИТ’ика- и той да му бъде безмълвен ПОСЛУШНИК.
  Откъдето съответно и назначеният от ПОСЛУШНИКА (противозаконно без Конкурс сред Колегията) ГладАрхитект служи като коленопреклонен ПОСЛУШНИК на …#КОЙ?
  Новосъчинената от тях „конституция“ задължава Нация от („веро“научени) ПОСЛУШНИЦИ да изповядва една Средновековна Идеология = Догмата на *р*вославието.
  *р*восъдието пък ще съкрушава всякакви дисиденти.
  МУТРИТЕ – ВЪ***!

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина