АктуалноГрадътИзбор на редактораКриминалеМненияНовини

Видео разкрива кой е разкъсал билборда за Украйна

Видео, което се разпространи в социалната мрежа, разкрива кои са хората, разкъсали билборда в подкрепа на Украйна. На него ясно се вижда лицето на млад мъж, който с помощни средства разпорва винила, закачен на съоръжението на ъгъла на булевардите „България“ и „Руски“.

„Това няма място тук“, казва в отговор на гражданин, който го пита защо къса визията с българския трибагреник и украинското знаме.

Във видеото ясно се вижда и друго- едър мъж снима вандализма и очевидно е част от акцията срещу билборда. Който поразително прилича на народния представител на Възраждане от Пловдив Емил Янков.

Той е снима „геройството“ на съратника си. Че вандализмът е акция на Възраждане говори и фактът, че клипът циркулира и в една от затворените групи на партията във Фейсбук.

Припомняме, че в Под тепето първи писахме за случая в понеделник, а пловдивската прокуратура се е самосезирала след публикацията ни Вандали в Пловдив разкъсаха билборд срещу войната в Украйна. Преписката на този етап е срещу неизвестен извършител. Който вече не е съвсем неизвестен- лицата и на двамата герои във видеото ясно се виждат. И в момента полицията ги издирва.

Припомняме, че едно от таблата в града, посветено на инициативата, с която В Пловдив се отбеляза Ден на паметта, осъмна грозно разкъсано и залято с черна боя в понеделник сутринта. Съоръжението се намира на централно кръстовище, на ъгъла на пловдивските булеварди „България“ и „Руски“. На него са изобразени българското и украинското национални знамена, върху които е изписано „Благодарим ти, България!“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

16 коментари

  1. ами излизай от НАТО, ама лично. Сега не е като при соца да има телени мрежи. Самолети съм Матушката ти Русия има само през Истанбул.

 1. Отcлaбвaнeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpoдyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вaс, peзyлтaтът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвaм всички с надноpмeнo тeглo да пpoбвaт: https://shout.to/keto

  1. къде се бутатае, бе изрожденци пропаднали. Руската църква е единствената църква в света, която призовава и подкрепя. Измет, целуваща миризливия руски ботуш.

 2. Любовта и надеждите към Русия са от Възраждането още. Тогава Украйна и украинците са част от Руската империя, никой не ги дели. Много българи се заселват по техните земи, има ги и до днес. За симпатизиращите на комунизма да припомним, и тогава Украйна е част от Съветския съюз. Част, която строи социализъм, воюва с Хитлер, неразличима от Русия. Ако пък държим на днешните аргументи – славянство, православие, пак няма разлика с Русия. Е, кажете, как се определяте тогава? Гледате кой е по-силния и се присламчвате?

 3. В подкрепа на прозрачност на информацията:
  Кой е платил за самия билборд? Кой е закачил самия билборд?
  Направено ли е допитване до обществото, дали такъв билборд може да се закачи?
  Защо се осъждат само несъгласните с това решение?!
  А натрапниците, които са поръчали окачването на плаката, не се коментират?!
  Това е същото като с г3йовете – те могат да се натрапват, а несъгласните с и3вратените им разбирания, са виновни.
  Защо?! Докога?!

  1. Игнат е ПРАВ.

   ЩОМ МАНОЛ ИМА ПРАВО ДА МИ НАТРАПВА НАЦИСТКА ПРОПАГАНДА – – – ТО ТОГАВА

   АЗ ИМАМ ПРАВО НА САМОЗАЩИТА КАТО СКЪСАМ АФИША / ПЛАКАТА – – – ПЪЛ ТОК НЕКА ОТИДЕ ДА СЕ ПОЛАЧЕ НА ПРЕСТЪПНАТА ФАМИЛИЯ бАЙ ДЪН И СИН КОИТО ВОЕННОПРЕСТЪПНИЦИ ЩЕ БЪДАТ ИЗРИТАНИ В НОЕМВРИ

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина