АктуалноГрадътИзбор на редактораИзпод тепетоКриминалеМненияНовини

Вандали в Пловдив разкъсаха билборд срещу войната в Украйна

Билборд, посветен на инициативата, с която В Пловдив се отбеляза Ден на паметта, осъмна грозно разкъсан. Съоръжението се намира на централно кръстовище, на ъгъла на пловдивските булеварди „България“ и „Руски“.

Припомняме, че в събота на 23 февруари се навършиха 2 години от началото на войната в Украйна.

На билборда са изобразени българското и украинското национални знамена, върху които е изписано „Благодарим ти, България!“.

Вандали са разкъсали платното, докъдето са успели да стигнат, разхвърляли са парчетата върху тревата до пешеходната алея, а където не са стигнали са цапали с черна боя.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

15 коментари

  1. Статията е подвеждаща, въобще не пишеше Благодарим ти, България!“!
    И хората са го изрязали много културно, следващия път трябва да го запалят. Никой няма полза от такива провокации!

  2. Руzzките путирасти си показват варващината. Добре, че повечето пловдивчани с ум уи сърце подкрепят братския украински народ, който се бие не само за своята, но и за нашата свобода.

  3. Правилна постъпка!
    Соросоидната ИЗМЕТ, като толкова се е загрижила за тая, скапана корумпирана кочина уСрайна, да слагат камуфлажите и да ходят да се бият!

  4. А някой пита ли пловдивчани дали да бъдат поставени тези билбордове или някой механично реагира на дивотиите на манол пейков, инициатор и платец на това мероприятие! Не всички пловдивчани са фенове на фашизоидите на зеленко!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина