В Стария град вече няма място за пешеходци (ГАЛЕРИЯ)

Актуално Градът Изпод тепето Новини Под ножа

Автомобилите напълно превзеха архитектурния резерват

Ситуацията с автомобилите в Стария град вече е напълно изтървана от контрол, пишат ни живущи в архитектурния резерват. Там място за пешеходци вече няма, автомобилите тотално превзеха калдъръма и тротоарите.

Още в края на май Под тепето писа, че общината търпи пореден провал, заради липса на адекватни решения с паркирането в Стария град, в следствие на което там цари пълен хаос. Добре контролираният до скоро достъп през бариерите явно вече не функционира, а резерватът се превърна в паркинг. Автомобилите са навсякъде.

Екипът на Здравко Димитров се ангажира да организира широк дебат по темата с всички, които са засегнати от нея, но до този момент такъв не се е състоял.

Споделете ни във:

4 thoughts on “В Стария град вече няма място за пешеходци (ГАЛЕРИЯ)

 1. „Екипът на Здравко Димитров се ангажира да организира…“
  „Екипът на Здравко Димитров се ангажира да организира…“
  „Екипът на Здравко Димитров се ангажира да организира…“
  = звучи почти като ИСТИНСКО, абе авторитетничко, официалничко…

  Сякаш не си го знаем народния избраник и Любимец баскетБОЛНИЯ мозъклия с десетината ЗАМ-ове и калабалък РАЙ-ове

 2. https://plovdiv-online.com/news/culture/premiera-na-nacho-on-my-mind-ot-anton-baev/
  Разпродават Митология и ЛЕГЕНДОсъчинителство на народни цени тая вечер. ГлавМУЛТАК Рашидоолу Ефенди =КулТурски на Режима БоБо= щял бил да присъства на ешмедемето… ах, сестро!

 3. Има си начини, но липсва желание, професионализъм и отговорност. За да решиш проблема с паркирането, трябва да предложиш алтернатива. В случая това са буферни паркинги за живеещите и за гостите. След това въвеждаш строг контрол на достъп единствено за обслужващи автомобили и за хора с двигателни затруднения. Последното което ще направи общината обаче, това са паркингите, особено пък ако трябва да плати за терена. А за нивото на кмета и главния архитект няма и смисъл да се разпростирам.

 4. Направете Стария град паркинг и забранена зона за пешеходци. Какво ще ми се мотаят някакви там туристи и ще ме затрудняват да си карам, както искам. А къде е общината за санкции?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.