АктуалноГласовеГрадътИзбориНовиниОбщина Пловдив

Свикаха официално извънредната сесия за Панаира днес

Извънредната сесия на Общински съвет за Панаира по искане на групата на ГЕРБ бе официално свикана от председателя на местния парламент Александър Държиков. Заседанието ще се проведе днес, в 14.30ч. Ще се гледа една единствена точка: „Обсъждане на казуса с Международен панаир – Пловдив и вземане на съответните решения“. Какво означава тя обаче и какви съответни решения ще бъдат взети, предстои да разберем.

От ГЕРБ вчера вечерта анонсираха, че ще искат свикване на извънредна сесия. Съобщението от партийната централа дойде точно час и 20 минути, след като Търговския регистър отказа да впише апорта на варненските акции в смесеното дружество Пълдин Туринвест. По-рано днес съобщихме, че заседанието вероятно ще се проведе след обяд.

Вносители на искането са 17 общински съветника- Ясен Михайлов, Георги Василев, Анета Господинова, Вера Тоскова, Петър Ганев, Златин Велев, Атанас Узунов,Иглика Казанджиева, Стефан Дедев, Георги Юруков, Ангел Славов, Йордан Илиев, Христина Кашилска, Емил Русинов, Иван Вичков, Константин Георгиев, Александър Държиков.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина