АктуалноГрадътИзбор на редактораИзбориЛоко ПдМненияНовиниОбщина ПловдивСпортен Пловдив

Стадион Локомотив – готов за 100-годишнината на клуба – ВИДЕО

42 млн. лева имате по сметката за довършването на Стадион „Локомотив“. Това обяви пред ръководството на футболния клуб и феновете лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, който пристигна в Пловдив ден след гласуването на държавния бюджет и обикаля заедно с управата на града обектите, които получават целево финансиране от държавата.

Борисов заръча на изпълнителите да работят добре и да завършат проекта. „Това ви е задачата. Ние каквото бяхме обещали си го изпълнихме“, подчерта той.

После извади лист от джоба и зачете: „Общо 146 млн. по проекти за Пловдив, благодарение на коалицията, от тях 9 проекта за 11 млн. лв., 35 за Околовръстното и 33,6 за стадион „Хр. Ботев“, 2 млн. за църквата в Тракия и другите са за улици“.

Ако всичко върви по план локомотивци ще могат да открият новия стадион за 100-годишнината на клуба приз 2026-та, стана ясно на Лаута.

След като говори пред медиите, Борисов бе поканен от феновете да се срещне с тях за 5 минути насаме.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

6 коментари

  1. хахаха сикаджии строят стадиони..и коцето ухилената хиена завива в станиола на мармота хахахах баси града – потъва майна с двеста !

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина