АктуалноБотев ПдГласовеГрадътНовини

Борисов: Общо 146 млн. по проекти за Пловдив, благодарение на коалицията

Общо 146 млн. лева по важни проекти за Пловдив са заделени в Бюджет 2024. 35-те милиона лева, необходими за завършване на Околовръстния ринг също са осигурени, това съобщи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който пристигна в града днес. Той инспектира инфраструктурни обекти заедно с екипа на кмета Костадин Димитров.

33,5 млн. сме издействали за този стадион, благодарение на общите ни усилия с Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов и т.н. Което сме обещали, към днешна дата го има заделено като пари за Пловдив„, обяви Борисов на трибуните на Стадион Христо Ботев.

Лидерът на ПП ГЕРБ нахока журналистите за политическите въпроси и заяви: „Истината е, че тази некоалиция работи. Благодарение на общите усилия имаме Конституция, имаме бюджет, имаме зелена светлина за Шенген…, ако някой ме беше питал преди 5-6 месеца, вярвам ли че това ще се случи… не мога да повярвам, че всички тези неща ги свършихме тази седмица“.

Вижте подробности във видеото.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина