АктуалноГрадътКриминалеМненияНовиниПод ножаСъд

Симо Касабов е бизнесменът, пребил жена си с тенис ракета

Бизнесменът, пребил по жесток начин съпругата си с тенис ракета, е 44-годишният Симо Касабов. Жена му продължава да е в тежко състояние, вследствие от агресията на половинката си, породена от болезнена ревност. Касабов е арестуван и предстои мярката му да бъде удължена на 72 часа, потвърдиха пред Под тепето разследващи.

Известен бизнесмен преби съпругата си – ВИДЕО

Конкретното насилие било предизвикано от това, че прибирайки се у дома, бизнесменът заварил съпругата си да говори по телефон, за чието съществуване той не знаел и не следял. Тогава взел ракета за тенис и я пребил жестоко. „Сигналът в полицията е постъпил снощи в 23 часа“, заяви по-рано днес зам.-районният прокурор Атанас Илиев.

Следствие на побоя жената има множество хематоми, фрактура на две ребра, скъсан далак и спукано тъпанче. Състоянието ѝ е тежко. Днес лекарите в УМБАЛ „Св. Георги“ правиха операция на далака ѝ.

От личния профил на Касабов във Фейсбук се вижда охолния живот на бизнесмена и привидно щастливото съжителство със съпругата му. 44-годишният Симо Касабов се занимава със строителство, с консултантска дейност, внос и износ, производство, преработка и търговско представителство и посредничество. В търговския регистър за фирмата му фигурират още дейности като: производство на електрическа енергия, течни, твърди и газообразни горива, с покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, внос и търговия с козметични продукти и други.

Припомняме, че днес прокуратурата в Пловдив обяви общо 4 случая на брутално домашно насилие за последните два дни. Вижте още по темата в статията 95-годишна жена е в кома, жестоко пребита от внука си.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

7 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина