АктуалноГрадътНовини

Сетиха се: Затварят булеварда до гарата довечера

В 10, 30 часа днес от управата на града се сетиха да отложат плануваното за днес затваряне на булеварда до Централна гара. Четири часа след началото на усиления трафик в града и повече от три дни, след като медиите се погрижиха да информират гражданите и гостите на града за наложените промени в движението и маршрутите на 8 линия от масовия градски транспорт.

Вижте съобщението:

„След 21:00 часа днес, когато трафикът намалее, ще бъде въведена временната организация по безопасност на движението във връзка с пробива под Централна гара. За това са се договорили тази сутрин фирмата изпълнител и  КАТ, информират от „Организация и контрол на транспорта”.

Дотогава автобусите от градския транспорт ще продължат да се движат по маршрутите си съгласно утвърдената общинска транспортна схема. Превозвачите вече се предупредени.

От ОКТ напомнят, че заради пробива северното платно на бул. „Христо Ботев“ се затваря за пътни превозни средства в участъка от автогара „Юг“ до източния полукръг на кръговото кръстовище, като движението ще се извършва двупосочно в южното платно. Десният завой към ул. „Иван Вазов“ и бул. „Руски“ няма да е възможен. Надясно ще може да се завива по ул. „Любен Каравелов“.

Указателни табели с обходните маршрути са поставени на всички кръстовища около зоната с ограничено движение.“

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина